wTurner
Üye
Yahu her yoruma tamam da böyle saçma şeyler foruma yakışmıyor. Ne demek abi steroid kullanmamış yok çevremde 16 yaşında çocuklar bu hacmi supplementle yapıyor falan. Joker vardı bi zamanlar onun 2. hesabısın heralde. Kimmiş bunlar hayır varsa bizde görelim. Dalga geçiyorsan ya da biri benimle dalga geçsin diye yazdıysan da söyle bari.
![]()
Bak kardeşim ben dalga geçme amacıyla yazmadım bana göre kullanmadı dedim anladın mı sana göre herneyse kendine sakla beni eleştirme ve bak kardeş ben 16 yaşında ki hali için söyledim
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Günümüz zamanın da , vücud geliştirme de amatör veya pro seviyede başarı elde edebilmek için spora başlamanın yaşı pek önemli değil.Siz 35 yaşındaki daha önce eline dumbell almamış bir adamı alıp (eğer arzusu disiplini ,onu yönlendircek antrenörü ve iyi bir genetik yapısı artı olarak maddiyatı varsa) bu kişiyi 5 sene içinde ulusal düzeyde şampiyon yapabilir hatta avrupa, dünya şampiyonalarında yarıştırabilirsiniz.
Sana katılıyorum arkadaşım keşke bizide öğle eğitebilicek holacarımız olsaydı ne yazık ki bu şans yurtdışındaki vatandaşlarda var.Hoca en önemli etmemlerden biri bence