Low carb kalori açıgı

Yavas yavas kış gelirken bulk başlıyor . Bende tam kış gelmeden 2 3 hafta low carb uygulayım diyorum . Sizce low carbda neler yenilebilir ? Tavuk , sebze gibi besinlerden ziyade

bitkisel proteini yüksek ve içinde gi si düşük karbonhidrat bulunduran yiyecekler (mercimek çok iyi) peynir yumurta zeytinyağı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atraksiyonlu arkadaşıma katılıyorum bu konuda özellikle baklagilleri tüketebilirsinde avatarına göre low carb diyete ihtiyacın yok gibi

dostum sen bence clean bulk yap diyetine çok dikkat et her gün aynı yemekleri yiyeceksin ama definasyonda rahat edeceksin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dışarıdan fazla fitim ama biraz yağlı oldugumu dusunuyorum sarkmanında etkisi olsada packler var mesela ama tabaka yüzünden belli değil gibi geliyo içim rahat etsin en azından diye kalkıştım

bu boy ve kiloya yağlı olduğunu sanmıyorum gereksiz diyet yaparsın yağ kaybedeyim derken kas kaybı yaşarsın bence şimdiden clean bulk yapmaya başla zaten çok yağlanıcağını sanmıyorum sixpack için sıkıntı yaratma ilk kütle kazanmaya başla belirli bir kütleye gel ondan sonra definisyon düşünürsün.

Ama söyle bir durum var suan gym ye gidemiyorum önümizdeki ay gidicem tempom yüzünden dumbeller felanda bi yere kadar agır kilolara giremiyorum bu yuzden boyle bi karar berdim zaten girdigim agırlık yetersiz kalır kası fazla yoramam felan diye 20 kg ile dambıl press deadlift felan yapıyorum yani öyle diyim malzemem yok diye

hocam şimdilik kaliestetik(vücut ağırlığıyla)egzersiz yapın barfix,şınav türleri bu sırada beslenmenize özen gösterin bir gelişim elbet yakalarsınız

o zaman mesele yok vücut ağırlığı ile şimdilik egzersiz yap ama tabi ağırlık idmanlarına geçebilirsen çok yararı olucaktır.

Bende herkesin tersine kışın definasyon yapıyorum. Düşük karbonhidrat diyetinde genelde 50 50 ayarlama yaparım, yarı yağ yarı protein, sebze yersen ketojenik moda girmen daha zor oluyor. Ha dersen ki bunları niye yazdın boşuna diyet yapma diye o boy kilo oranına diyet yaparsan kışın buz tutarak ölürsün :D

Bende herkesin tersine kışın definasyon yapıyorum. Düşük karbonhidrat diyetinde genelde 50 50 ayarlama yaparım, yarı yağ yarı protein, sebze yersen ketojenik moda girmen daha zor oluyor. Ha dersen ki bunları niye yazdın boşuna diyet yapma diye o boy kilo oranına diyet yaparsan kışın buz tutarak ölürsün :D
Bendeki psikolojik eskiden kilolu olma durumu :D

Back
Yukarı