Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ben bu sporu 7 8 aydır yapıyorum benimde kol 38 39 santim bence sen düzgün yada devamlı calısmamısın 2 yıl da bu vicudun 2 katı olunur die düşünüyorum ben
Ben salona başlayınca 38,5 ölçtü hocam ölçüyü öle ise sende geri kaldın Allah Allah.Bu sporda önemli olanın estetik olduğu çok aşikar.O halde biz gidelim kolu 45 yapalım üstüne 5 cm yağ atalım sonra şekil diye dolaşalım.Ölçülere aldanmamak lazım benim kol da 38 ama burdaki abimizin kolu daha hacimli ve güzel gözüküyo önemli olanda bu zaten.ben bu sporu 7 8 aydır yapıyorum benimde kol 38 39 santim bence sen düzgün yada devamlı calısmamısın 2 yıl da bu vicudun 2 katı olunur die düşünüyorum ben
hahahaforumdaki bütün mesajlarına bakalım içi boş laflar hep.2 yılda 2 katı olunurmuş sen yap 2 katını görelim biz.o biceps en az 39 .hayır anlamıyorum ki 70cm mi istiyorsun ?![]()
.herkesin genetiği gelişim süreci farklıdır bi pijama giyip sırttan resim cekmekle olmuyor bu işler
bu arkadaşın 50 metreden bakımlı bi vucuda sahip oldugu ve fit oldugu anlaşılır.eleştirilerinizde yapıcı olun havadan işkembeden atmayın arkadaşlar lütfen.a32
öncelikle k.bakma 2 yıl yaptım demişsin 39 santim pazu var yazmışsın yorumu ona göre yaptım 42 santim kol kötü değil ama senin yaşında var yani ergenlik cağını geçmiş birisisin nebilim benim arkadaşlarım genelde bulgaristandan tabikide 7 8 ayda 39 40 a vuran cok kişi var tanıdım mesela örnek vericem simdi bekleyin tanıdıklarımın resimlerini koyim en iyisi yaridvanın bu sporarda yeni olduğu belli =)
38-39 cm 7-8 ay önceki kolum şimdi 41,5 bunuda belirteyim =)
Resimleri koymadaki amacın nedir?Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Birisi çıkıp yazdıklarının aksini mi iddia etti? Eklediğin resimlerin yerinin burası olmadığınıda biliyorsundur.O halde nedir bu hırs?Neden başlığı kirletiyorsun? Yazdıklarının yeri burası değil başlığı açana biraz saygın varsa bu konular hakkında daha mesaj yazmazsın.1.resimdeki cocuk 4 aydır body yapıyor 12 yasında 2.resimdeki 15 yasında 39 santime yakın pazusu var 7 8 aydır yapıyor oda boddy i 3.resimdeki arkadaşlar ikiside 17 yasında birisinin pazusu 41 santim diğerinin 38 4.resimdeki arkadaşın uzun boylu olanda benim kuzen 18 yasında 49 santim pazu var 115 kilo ordaki resimde 1-2 yıldır yapıyor bu sporu 5.resimdeki adamın pazusu 54 santim oda 3 yıldır yapıyor yaklaşık olarak 6.olan 52 santim pazu var 4 yıldır yapıyor bu sporu 7.resimdeki arkadaşda relef 4 5 tane madalyası var die biliyorum son resimdeki cocuklar ise daha 10 11 yaslarında
amacım su sacma sapan yazdın sey 5 santim yağmış dak duk kardeşim süper bir vicudun olsa kolun atalım 38 santim karın kasın var ama cok zayıfsın 0 yağ var ne yapabilirsin ki kilonda atalım 60 yada 55 yarışma haricinde bişi elde edemezsin ki body giysen içinde kaybolursun sana diyorum ki irileşmek başka irileşmede ilk önce yağ olur daha ilerlersin kilo alırsın sonra bir süre egzersiz yaparsın yağları eritirsin süper bir vicut kalır ama senin dedin gibi 38 39 santim değil 45 50 olucak heryerden fark ediliceksin orada burada ismin gecicek bu yani ben daha ergenlik cağını bile bitirmedim ordan burdan işine gelmeyince atıp tutma bi amacım yok benim sadece sacmalının ardını getiriyorum hepsi bu herkezin bir tarzı var ben zayıf olmak istemiyorum sen kemik gibi olmak istiyorsan oda senin tarzındırResimleri koymadaki amacın nedir?Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Birisi çıkıp yazdıklarının aksini mi iddia etti? Eklediğin resimlerin yerinin burası olmadığınıda biliyorsundur.O halde nedir bu hırs?Neden başlığı kirletiyorsun? Yazdıklarının yeri burası değil başlığı açana biraz saygın varsa bu konular hakkında daha mesaj yazmazsın.