• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Mücahit Feyzullah # Yaş 17 # Suplementsiz # 6 Aylık Disiplin ve Sabır #

hocam iyi yapmışın.Benim tam istediğim türde bi vücut.Ama senin bel doğuştan inceyse üçgen olman daha kolaydır.Benim kütük gibi. Neyse başarılar.Ölçüm yaparsan bi fikir verir bizlere. İYİ GÜNLER.

bel o resimlerde 75 cm'di :) benim bel incedir seninde doğuştan omuzlar geniştir genetik işi dostum..

Maşallah dostum gelişim gayet güzel kaç set kaç tekra kaç hareket fln çalışıyosun üşenmez yazarsan sevinirim :)

gercekten iyi bir gelisim tebrikler ! ortada gercekten iyi bir vucud var , neyi nasil yaptigi onemli degil sonuc basarilidir . thums:

http://ccc.incisozluk.cc/w/bodyforumdaki-mucahit-feyzullah/

baska bı sıte de gordum bu lınkı ..sen mısın degıl mısın bılmıyorum .. sen degılsen sana haber vermıs olalım ..

eger sen ısen zaten yorum yapmıyorum Forum troll u olma , ban yeme bosuna bı kac bılgı edın burdan ..

güldürdün dostum :) hayır ben değilim ama kim olduğunu çok merak ediyorum..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:53 ----------

antrenman programını da yazsan da bizim gibiler de sebeplense :)

not: destekli veya desteksiz vücut güzel tebrik ederim.

programdaki hareketleri hatırlamıyorum isimlerini ama tüm bölgeleri max 3 hareket ve max 3x10 yapıyordum..

ayrıca teşekkür ederim :)

Öncelikle herkeze iyi forumlar daha önce konu açmıştım birkaç kez ama bu son konum olacak yaşım 17 tam 6 ay 1 haftadır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum kendi çapımda,
Daha önce uzun zamandır spor yapıyordum ama parklardaki spor aletlerinde banklarda şınav kale direklerinde barfix çekerek vs. beslenme diye birşey olduğunu bilmiyordum biraz kendi çapımda bilinçlendim ve salona başladım...
İlk aylar bilgisizce beslenmesiz vs. yapsamda son 3-4 ay iyice toparladım hırsımı iyi yönde kullanmaya başladım ve ortaya kendimce güzel birşeyler çıktı ve bunu sizinle paylaşmak istedim...

Yaşım 17, kilo 70-72, boy 1.80-85 arası birşey ölçü daha önce hiç almadım ölçüyü gereksiz buluyorum estetik olması herşeyden önemli bence..

Daha önce hiçbir suplement kullanmadım kullandın mı diye sormayın :)

Çok acayip birşey söyliyim size araştırdım bu çok önemliymiş 6 aydır daha hiçbir hareketi değiştirmedim hala ilk gün ki hareketleri yapıyorum programımda hiçbir değişiklik yok ama değiştirmem lazımmış ve gerçekten önemliymiş bu :)

Antrenman günlerim
Salı Göğüs-Biceps, Perşembe Omuz-Triceps, Cumartesi Kanat-Bacak...
Gelelim resimlere;

1.ay
Beslenmeme hiç ama hiç dikkat etmezdim, ne kadar çok yaparsam o kadar çok şişerim sanıyordum kendimi çok yorardım uyku düzeni diye birşey yoktu daha doğrusu dinlenme diye birşey...

enbalarda.jpg

ilkay2.jpg

ilkaylar.jpg

2.Aylarda
Yine ilk ay olduğu gibiydi ama en azından antrenman sonrası ton balığı felan yemeye çalışıyordum...

23aylarda.jpg

95116380.jpg

49960601.jpg

3.Ay
Az çok beslenmeme dikkat etmeye başladım akıllandım hacimlenmek için kaslarımın dinlenmesi gerektiğini anladım antremanlarda zorlamıyordum 3x10 yapıp bırakıyordum...

2aylarasd.jpg

50255639.jpg

34ayx.jpg

34aylar2.jpg

4.ay
Artık işimi biliyordum professional olarak antremanlarımı yapıyordum eve gidip yemeğimi yiyip sütümü içip uyuyordum sabahları güzel kahvaltı felan..

45aylar.jpg

4aylarda.jpg

34aylar.jpg

21716287.jpg

5.ay
45ay.jpg

56aylar3.jpg

56aylar2.jpg

56aylar1.jpg

56aylar.jpg

6.ay
6ay3j.jpg

6ay2.jpg

6ay1.jpg

6ay4.jpg

6ay6.jpg

6ay9.jpg

6ay8m.jpg

Herkeze iyi forumlarbench_Obench_O
öncelikle tebrik ediyorum kardesim.Sana sorum yağ oranın kaç vucudunda kaç kilo yağ var ?

tebrikler ince belli olmanın avantajını kalınlastırmadan iyi degerlendirmişsin ama bacaklar sanki baskasının olmusken tam olsun onlarıda çalıstır... hacimleneyim derkende görüntü estetigini bozma cünki yaş ilerledikce kilonda istem dısı bir artıs yasanıcak ve kemiklerde irilesme olucak tüm genc arkadaslara her zmn sunu sölüyorum buna kardesimde dahil kilo alma seviyesini dikkatli ayarlayın bi yastan sonra dönüşü yok:D

tebrikler ince belli olmanın avantajını kalınlastırmadan iyi degerlendirmişsin ama bacaklar sanki baskasının olmusken tam olsun onlarıda çalıstır... hacimleneyim derkende görüntü estetigini bozma cünki yaş ilerledikce kilonda istem dısı bir artıs yasanıcak ve kemiklerde irilesme olucak tüm genc arkadaslara her zmn sunu sölüyorum buna kardesimde dahil kilo alma seviyesini dikkatli ayarlayın bi yastan sonra dönüşü yok:D

doğru diyorsun şuanda metobolizma hızlı çalışıyor yakıyoruz sürekli ilerde durduramazsak alır başını gider :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:51 ----------

öncelikle tebrik ediyorum kardesim.Sana sorum yağ oranın kaç vucudunda kaç kilo yağ var ?

dostum hiç ama hiç ölçme imkanım olmadı ama bana sorarsan &10un üzerinde rahat

Arkadaşım ciden cok güzel bir calışma yapmışsın emeğine sağlık senden ricam calışma proğramını özel olarak yollayabilir misin teşekkür ederim şimdiden

Back
Yukarı