akinkadi
Üye
ben 22 yaşında 2.5aydır bu sporu yapan 183boy 70kilo fazla yağım olmayan biriyim.
2 ayda 66kilodan 70 e çıktım... ayrıca geçen yılda bikaç ay yapmıştım bu sporu
her hafta çalıştığım ağırlıkları arttırıyorum.tabi bu hep daha fazla beslenme gerektiriyor
forumuda sürekli okuyan biriyim.ggüs pazu-sırt bacak-omuz triceps klasik programı uyguluyorum vede piramit olayı.örnek vermek gerekirse geçen hafta bencde 55bastım,herhafta 5 er kilo artırıyorum.1aya kadar 70 basarım,önceden yaptğm için diyorum.
Acaba beslenme programımdaki eksikler veya gereksiz şeyler nelerdir...
ayrıca böbrekleri çok sağlam biri değilm gerekli olandan fazla beslenmek istemiyorum ,yağ almak da istemiyorum...tam sınırında bir program istiyorum....hacimlenip daha çok bastıkça bunları yavaş yavaş arttırmayı düşnüyorum,hangilerini arttırmalıyım,zamanlama olarak nasl değişlkler olabilr,mükemmel bir beslenme programı nasıl olcak ??
10:00=4yumurta ve birinin sarısı+beyazpeynir+bal
12:30=pilav+etli yemek+meyve(karbonhidrat depolarını doldurmak için)
14:00=gerçek pekmez(antreman enerjisi için)
ANTREMAN
15:30=antreman biter bitmez meyve suyu+muz(yıkım hormonunu engellemek için)
16:00=universal protein tozu suyla
16:30=ekmek+160gr ton balığı+domates+marul yada etli pilav yada 4 lahmacun
20:00=makarna+meyve yada çorba
01:00=yogurt veya süt(casein için)
+2 balık yağı kapsülü
+bol su
2 ayda 66kilodan 70 e çıktım... ayrıca geçen yılda bikaç ay yapmıştım bu sporu
her hafta çalıştığım ağırlıkları arttırıyorum.tabi bu hep daha fazla beslenme gerektiriyor
forumuda sürekli okuyan biriyim.ggüs pazu-sırt bacak-omuz triceps klasik programı uyguluyorum vede piramit olayı.örnek vermek gerekirse geçen hafta bencde 55bastım,herhafta 5 er kilo artırıyorum.1aya kadar 70 basarım,önceden yaptğm için diyorum.
Acaba beslenme programımdaki eksikler veya gereksiz şeyler nelerdir...
ayrıca böbrekleri çok sağlam biri değilm gerekli olandan fazla beslenmek istemiyorum ,yağ almak da istemiyorum...tam sınırında bir program istiyorum....hacimlenip daha çok bastıkça bunları yavaş yavaş arttırmayı düşnüyorum,hangilerini arttırmalıyım,zamanlama olarak nasl değişlkler olabilr,mükemmel bir beslenme programı nasıl olcak ??
10:00=4yumurta ve birinin sarısı+beyazpeynir+bal
12:30=pilav+etli yemek+meyve(karbonhidrat depolarını doldurmak için)
14:00=gerçek pekmez(antreman enerjisi için)
ANTREMAN
15:30=antreman biter bitmez meyve suyu+muz(yıkım hormonunu engellemek için)
16:00=universal protein tozu suyla
16:30=ekmek+160gr ton balığı+domates+marul yada etli pilav yada 4 lahmacun
20:00=makarna+meyve yada çorba
01:00=yogurt veya süt(casein için)
+2 balık yağı kapsülü
+bol su
Son düzenleme: