Müthis Protein Deposu Bir Tarif

Arkadaslar ben birazdan paylasicagim tarifi az önce denedim ve tadi cok güzel geldi bana.denemenizi tavsiye ederim..

malzemeler:
(1 kisilik)
-3 yumurta beyazi
-1 yumurta sarisi
-25 gr kuru cökelek
-50 gr tavuk gogsu-haslanmis-
-75 gr light yogurt

yapilisi:
ilk olarak elimizdeki kuru cokelegin tuzunu alicaz bir bez yardimi ile suda bekleterek.daha sonra 3 yum. beyazi , 1 yum. sarisi , 25 gr cökelegi cirpicaz.daha sonra bu karisimi bir kenara alicaz.ve haslanmis olan 50 gr tavuk gogsunu tiftik tiftik etcez ve teflon tavada pisircez-yag koymadan- hafif sertlesince yumurtali karisimi üzerine dökùp karistiricaz.teflon tava oldugu icin karisim tavaya yapismiyacak.5 dk kadar tavada yumurtalar kivamina gelinceye kadar kasistirdiktan sonra zevkinize gore karabiber veya kirmizibiber ekebilirsiniz.daha sonra bir tabaga alip yogurtla iyice karistirdiktan sonra afiyetle yìyoruz:-)

besin degerleri:
1 kisilik
protein: 42 gr(tamami hayvansal)
karbonhidrat: 18 gr
yag:8 gr

denmek lazım ama zahmetli ben direk hepsini tek tek yemeği tercih ederim.

Güzelmiş. Yoğurdu katmadan ekstra yemeği tercih edecem. Ben hep omlet piştikten sonra üstüne lor peyniri döker yerdim. Geçen annem karıştırıp verdi süperdi. Tavukla daha iyi olacağından eminim :)

Yok yoğurtla tadının iyi olmayacağını düşündüğümden. Aslında salçalı yumurta ile yoğurt karıştırmayı çok severim. Borane deriz biz. Tavsiye ederim. Salçasız aynı olmuyor.

Back
Yukarı