Müziksiz Asla Olmaz!!!

Aşağıdakilerden hangisi size en uygun türdür?

• Total voters
    299
Antrenman esnasında hard rock metal , antrenman sonrası enstrumental soft , uyurken masalsı tınıları olan müzikleri , uyandığımda enerjik pop tarzı , birşeylerle meşgul iken slow kulağı yormayan efsanevi parçalar , dertliyken melankolik , neşeliyken astronomik vs..liste uzayıp gider tamamen ruh halime bağlı ama bir grup varkı değişmezdir benim için ;

Yansımalar (şiddetle tavsiyedir ruhunuzu dinlendirmek ve terapi için )

Aslında hergun farklı bir müzik istiyor insanın canı.Ben en çok rock metal dinliyorum.Fakat bazı günlerde kafam kaldırmıyor.Pop , slow , techno , jazz gibi müzik tarzlarına başvuruyorum. :)

her tür müzik hakikaten dinlerim, müslüm de dinlerim, darkthrone da dinlerim, lady gaga da dinlerim. değişir yani ) ama rap dinlemem nedense hiç sevemedim.

Son aylarda dınledıgım 3 albumu sıddetle onerebılırım..

Yeraltı Kafılesı - Kafile 2

Abluka Alarm - Süveyda

Şahsi - Şahsına Münhasır

Harıka albumler.. Hepsının altında Sago'nun ımzası var..

ben de varım yahu. rumuzdan da bellidir zaten :D tarja nın yerini kimse dolduramaz. gruba o operatik ruhu veren o idi. tabi tomaz yazmasa o şarkıları bestelemese olmazdı ama ruh işte.

ben de varım yahu. rumuzdan da bellidir zaten :D tarja nın yerini kimse dolduramaz. gruba o operatik ruhu veren o idi. tabi tomaz yazmasa o şarkıları bestelemese olmazdı ama ruh işte.

Harikasın sonunda bir Tarja hayranı daha bulabildim forumdan... =]

Harikasın sonunda bir Tarja hayranı daha bulabildim forumdan... =]

grup elemanlarının tarja ya yazdığı mektubu okudun mu? arjantinli iş adamıyla evlenince kendini ticarete verdi, "ben zaten geçiciyim" dermiş hep. eğer doğruysa onun adına çok üzüldüm. Ne kendi solo albümü tuttu pek fazla ne de Nightwishin anette ile olan albümü. Aralarını yapmak lazım :D

grup elemanlarının tarja ya yazdığı mektubu okudun mu? arjantinli iş adamıyla evlenince kendini ticarete verdi, "ben zaten geçiciyim" dermiş hep. eğer doğruysa onun adına çok üzüldüm. Ne kendi solo albümü tuttu pek fazla ne de Nightwishin anette ile olan albümü. Aralarını yapmak lazım :D

Evet resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz okudum mektubu.Tarja'nın kaprislerinden de ileri gelen bir konu.Ama şuda bir gerçektir ki ne Tarja'sız bir Nightwish ne de Nightwish'siz bir Tarja olur.İkisi de birbirlerini çok güzel tamamlıyorlardı.Annette nightwis'e gitmiyor, Tarja'ya da solo albüm gitmedi pek.Umarım tekrar grup üyesi olarak girer Tarja ama çok zor artık olan oldu, geri döneceğini [gruba alınacağını] sanmııyorum maalesef...

Tarja'ya haksızlık ediyorsun "birsürü soprano var etrafta tarjaı katlayacak kadar iyi sesleri var" diyerek bence.Onun üzerine bir soprano tanımam.Anette konusunda haklısın.Bırakın bir soprano olmayı mezzo soprano bile değil bence.Nightwish'e de Tarja dışında bir vokalin hiçbir şekilde yakışacağını sanmıyorum.Anette'nin yerine 90 tane vokal daha gelse Nightwish Tarja dönemindeki kadar yükselemez...

tarja iyi ama, bulunamaz, yeri doldurulamaz değil, nightwish therionun kapıya koyduğu vokallerden herhangi birisini alsa tarja çoktan unutulurdu

onlar fazla melodik geliyor bana celtic woman gibi :D şan tekniği kullanıyorlar ama tarja kadar teknik, güçlü - volümlü sesler yok. hatun dünyanın kabul ettiği bir akademiden mezun. bence üstün.

mantık hatası var sorularda 2 cevap var :) mesela hiphop dinlemekten zevk alan biri orda hiphop u mı sececek yoksa hangisi hoşuma giderse onu dinlerimi mi seçecek. çünkü hangisi hoşuma giderse onu dinlerim bunlardan hangisi hoşuma giderse onu dinlerim demektir:) (bir insanın hoşuna yalnızca hiphop da gidebilir veya farklı farklı müzik çeşitlerini dinlemek de hoşuna gidebilir. yani hep farklı farklı müzik dinleyip hepsinden zevk alan anlamı tek çıkmaz....

Back
Yukarı