Mac Fit Hakkında

Merhaba arkadaşlar daha önce mac fite gitmedim macfit çalışanları tarafından bir türlü cevabını alamadığım soruyu giden varsa cevabını öğrenmek istiyorum. spor programıyla ilgili buraya başlandığında ne veriliyor cevabını alamadım bir türlü biri çıktı 150 tl ekstra ücretle hoca program yazıyor dedi diğeri sıkılaşma güçlenme zayıflama 3 seçenek var bunlardan birini seçiyorsunuz dedi. kısacası ben buraya sadece aylık ücret verdiğimde bana aylık haftalık veya 20 günlük neyse spor programları veriliyor mu yoksa ben kendi programımla serbest mi çalışacam bu salonda bunun cevabını veren çıkarsa çok mutlu olcam gerçekten :)

Sundukları o üç seçenekten birini seçiyorsun. Sana bir kerelik program yazıyorlar (baştan savma) .Sonra hiç bir işine karışmıyorlar. Anca eğitmenlerden kanka olursan arada ilgilenirler.

ben yıllık üyelik yapmıştım ilgi sıfır kendi programını kendin yapıyorsun eğer ne yapacağını biliyorsan yada exra ücret ödeyip onlar sana program yapıyor. Zaten ucuz olduğu için mülteci kampı gibiydi yıllık üyelik fakat ben bir haftada bıraktım orayı :D

MacFit çok rezil bir kurum. Fiyatından dolayı herkes, hem de herkes gidiyor ve iğrenç bir ortam var. Amacının dışında spor ile alakasız yaş ortalaması en küçüğünden en büyüğüne ipsiz sapsız, keko dolu bir ortam var bu salonlarda.

Back
Yukarı