Ultimate Iso 93 (Başka protein tozuna gerek yok)
Animal Nitro
Scivation Xtend
Bsn Cellmass
Mhp L-Glutamine
Multipower Liquid L-carnitine
Optimen
Solgar 950 (içerik bakımından gördüğüm en iyi omega 3)
Yukarıdakiler bence dalında en iyi ürünler kesinlikle pişman kalınmaz![]()
aldıgın bedavaya program bu mu?
@ezor tum vucud programı bu sekıle olmaz buyuk bır yanlıslık var bu sekılde bır kas ınsası cok zor olur
benım gunlgume bakrsan bende tum vucud programı uyguluyorum bır fıkır olur en azından
lıstem profesyonel yazılmıstır benım tarafımdan bır eksık bulunması pek mumkun degıl her kas bolgesı ayrı gunlerde ayrı sekılde calıstırılıyor![]()
Beslenme çok eksik bu beslenmeyle gelişme olması çok zor. 3 ana 2 veya 3 ara 5- 6 öğün beslenmen daha faydalı olur. 160 gr ton balığı dediğin tahminim büyük kutu konserve onun süzme ağırlığı 100 gr dır. 1.5 yıllkı sporcu ve haftada 6 gün çalışan biri böyle beslenmemeli.
İdman sistemine değinmiyorum bile.
sayın Danny Boy;
teşekkür ederim cevabınız için. sizin programınıza nasıl ulaşabilirim. faydalanmayı çok isterim.
saygılarımla....
yazdığınız bir ifadeyi anlamadım.
" ......haftalık 3 gun ve her gun tum vucut antrenmanına......" cümlesinde"her gün" derken neyi kastediyorsunuz.
benim uyguladığım program mantığına benziyor. yani aynı gün değişik kas gruplarına birden hitap edecek egzerzisler yapıyorsunuz [gerçi benimki tümüne hitap ediyor]
arkadaşlar 2-3 saattir ani şok sonrası "bocy building depresyonu"ndayım.
arkadaş face te son resimlerini eklemiş.
1 yıla yakın resim eklememişti.
görünce şok oldum.
en son gördüğümde bende %20 bilemedin %30 daha kaslıydı.
ama şimdi ben yanında "cücük" gibi kalmışım.
hemen mesaj attım şaşkınlığımı anlattım.
gelen cevap beni dahada allak bullak etti.
"sen hala mama yemeye devam mı ediyorsu...büyü artık..."
ne kastteiğini anlamıştım. sürekli tartıştığımız bir konuyu kastediyor.
..................steroid......................
ne şimdi biz boşunamı ciğer böbrek batlatıp zaman harcıyoruz
acyip canım sıkıldı şimdi.
bugün idman günüm fakat hiç içimden gelmiyor ve yapmayacağım.
Bencede bu mantıklayken yol yakınken bırakmalısın.1,5 yıldır kardiyo yapmanı anlamış değilim zaten.Kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin bünyesi farklıdır.Sen kendi gelişimine bakmalısın.Arkadaşlarından bir okadar fazlada protein tozunun tadı nedir bilmeden kollarını 40-45 cm yapmış insanlar var.İş kesinlikle düşüncede biter.Kendin bu şekilde düşünerek gelişimini durdurmuşsun zaten.
8 tane farklı supplement kullanınca bir anda Ronnie Coleman,Jay Cutler falan mı olacağını düşünüyorsun?
zaten 8 tane supplementi her gün kullansan karaciğer haşat olur.
madem para sıkıntın yok paranı daha mantıklı şeylere harc****öy yumurtası al,bonfile,tavuk göğsü al.yani paranın hepsini ek besin maddelerine verip de doğal yoldan beslenmeyi kesme.
1.5 senedir vg yapıyorsun fakat programın gerçekten berbatve düzenli beslenmen yok.
ilk önce doğal yollardan "sağlam" bi şekilde beslen ondan sonra kalan açıklığı ek besin maddeleri ile kapatırsın.ha ben sana yine de supplement konusunda yardımcı olayım
whey+amino asit+Nitrik oksit+multivitamin
kullansan yeter sanırım senin için
Muscle Tech - Nitrotech whey protein
Weider - Muscle Freak ya da Amino Nox yahut Amino 2200
MusclePharm - Assault Nitrik oksit
Universal Nutrition - Animal Pak
bu ürünleri kendim de kullanırım ve gayet memnunum.![]()