Mahmut Irmak

Ciddi ciddi yarışmadan 1 ay önce yarışmaya hazırlanmayı bıraktığına inanan var mı ?

Kendisi hala Izmir Gencturk'te calisiyor sanirim.

Bugun salondan bir arkadas anlatiyor bilmem ne kadar dogru. Izmir'de sanirim Artemis ya da Performans dedi tam hatirlamiyorum ama ikisinden birinde spora baslamis. Onceden PVC kaplamacisiymis. Henuz hic agirlik kaldirmamis haliyle salona ilk girdiginde 42 cm define kollari vardi bu nasil bir genetik yok boyle bir sey falan diye anlatiyordu arkadas :)

Eger dogruysa cidden bu nasil bir genetik boyle yahu.

valla bunu anlatan kimse yasinin +50 olmadi lazim zira mahmut irmak +20 yildir spor yapiyor.sporada mardindi sanirim kendi memleketinde baslamis.onceki sayfalarda roportaji vardi.

Anlatan kisi genc sayilir o kadar yasi yok belki duydugunu anlatiyordur bilemiyorum ancak anlatan kisi Izmir'de prolarla fazlasiyla icli disli olan biri.

Yine de dogrulugundan emin degilim tabii, bugun gecen sohbeti aktardim yalnizca. :)

Bu adam gerçekten bu spor için yaratılmış genetiği simetrisi harika çok az insana nasip olur...

Antrenmansız yarışmaya hazırlandıgıda dogru gibi, yakın arkadaşının bi arkadaşıyla(nekadar yakın demi) konusmustum, oda aynı şeyi söylemişti hani sosyal medyada sallayabilir ama arkadaşına sallamaz diye..

He antrenmanzıs değildirde, daha rahat hafif geçiriyodur yarışma dönemini...

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Yeni rastladığım bir resmi atmak istedim Mahmut Irmak ile ilgili.

IFBB President and Arnold Europe Promoter Rafael Santonja with Mahmut Irmak, multi Arnold Amateur class winner and 2013 Overall European Champion........(pic was shot in Madrid in 2011 Mahmut Irmak)

Saygılarımla,

Eklentiler

• Mahmut Irmak.jpg
    Mahmut Irmak.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 1.426
Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Yeni rastladığım bir resmi atmak istedim Mahmut Irmak ile ilgili.

IFBB President and Arnold Europe Promoter Rafael Santonja with Mahmut Irmak, multi Arnold Amateur class winner and 2013 Overall European Champion........(pic was shot in Madrid in 2011 Mahmut Irmak)

Saygılarımla,
bu adam gerçekten bir genetik harikası.karın kaslarının simetrisi,defineliği,vücut için bir şey demiyorum o zaten muazzam hatta steroide rağmen dökülmeyen saç genetiğiyle gerçekten seçilmiş bir insan:D

her fotoğrafını gördüğümde onunla ayrı bir gurur duyuyorum
keşke beraber çalışabilme imkanımız olsa

türk diye övüp övüp bitirememişler türkiye için en iyi ilk 3 4 ün içinde diyebilirim olimpia düzeyi demiş balboa7 o seviyeden çok uzak öncelikle kalf bacak kol omuz heryer olimpia için eksik ozellikle alt taraf felaket durumda olimpida zaten herkes parçalı mahmut ırmak gibi oradao nemli faktör ne kadar hacimle parçalı oldugun bu hacimle katılamaz oraya yani almazlar :)

Olympia'ların aldığı desteği Mahmut Irmak alabilse o seviyede yarışır emin olun. Şu an için Olympia seviyesinde demiyor zaten kimse ama vücut simetrisi inanılmaz gerçekten kalemle çizilmiş gibi. Yani adam kendi imkanıyla Olympia'ya girmesini bekliyorsunuz sanırım ama öyle bi Dünya yok.

evet 212 girebilir ama onun içinde çok yetersiz yani katılan herkesin en güncel halini takip ettim bu sene kuruluk hacim oranları çok iyi mahmut ırmak cok kuru fakat doluluk ve hacim olarak çok eksigi var ayrıca omuzları dar buda geniş bir sırt olmaz demek lee prest ornegin omuzu cok dardır o yuzden ne kadar olımpıa olmaya ullasda bı sevıyede kaldıki ondaki destek kimsede yoktur mahmut ırmakın evet yasıda gecti bu saatten sonra turkıyeede anca bı salonda spor hocası olur malesef burada boyle[DOUBLEPOST=1411156017][/DOUBLEPOST]dragox neden boyle sınırlısın anlamıyorum sponsor bulamıyorsa bu mahmut ırmakında hatası hatayı hıc kendımızde aramıyoruz ondan boyle gerıyız zaten[DOUBLEPOST=1411156376][/DOUBLEPOST]ayrıca hersey imkan degil imkanı elbet hayatının bır zamanında buluyorsun ama demekkı mahmut ırmak o ısıgı kendınde gormemıskı gırmeyı dusunmemıs bu yasına kadar ayrıca olımpıa ne genetıkler gordu ımkanlarla sampıyon olamadılar mahmut ırmakda oyle bır ısık yok katılması bıle basarılı en ıyı halını dusundugumde bıle gozumde fazla bır buyukluk canlanmıyor sımetrı olımpıada ne sımetrıler var rhodene bak mahmut ırmakın 3 katıdır ve daha sımetrık ama adam olamıyoki sınırı bu ayrıca mahmut ırmaka baktıgında bı rhoden sınırı bıle goremezken ımkan verilirse olurdu lafı cok sacma size göre zaten herşey imkan birazda simetrik olsun harika herşey imkan verilse olimpia herkes :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı