hülaguhan44
Üye
boy:180
kilo:70
hedef: 80 kg kas hacim kol bacak şişirmek
spora 1 hafta oldu başlayalı kısa kollu tişört giymek için ince kolları kalınlaştırmak pantul altından içlik giymemek bacak kalınlaştırmak ve dümdüz tahta vücuttan kurtulup gömlek giyebilmek istiyorum hafiften iştah açıldı beslenmeme dikkat etmem lazım 72 kg oldum zamanla artar umarım asla protestan(protein) tozu korbonmonoksit (karbonhidrat) tozu sütlüdantel (suplumanter)
türü şeyler kullanmıyorum her şey doğal yollardan bu yolda bana neler tasfiye edersiniz ayrıca spor salonundaki hoca başlangıç aşaması için makinelerde program verdi belki biraz psikolojik de olabilir ama sanırım az da olsa değişim oluyor yalnız bazı kol için hareketler makine de çok çok çok aşırı zorluyor 1-2 derede ağırlıkda bile çok zorlanıyorum gelişme kaydedebilmem için çok aşırımı kendimi zorlamam lazım nefesim kesilip kıpkırmızı olana kadar mı çalışmalıyım öyle hafiften yorulmadan sayıları tamamlayıp boşa kürek de çekmek istemiyorum yeme içme dinlenme hareket babın da ne gerekirse kuralına uygun yapmak istiyorum imdi bu durumda bana neler salık verirsiniz acaba teşekkürler saygılar
boy:180
kilo:70
hedef: 80 kg kas hacim kol bacak şişirmek
spora 1 hafta oldu başlayalı kısa kollu tişört giymek için ince kolları kalınlaştırmak pantul altından içlik giymemek bacak kalınlaştırmak ve dümdüz tahta vücuttan kurtulup gömlek giyebilmek istiyorum hafiften iştah açıldı beslenmeme dikkat etmem lazım 72 kg oldum zamanla artar umarım asla protestan(protein) tozu korbonmonoksit (karbonhidrat) tozu sütlüdantel (suplumanter)