Danny Boy
Yeni Üye
yav ben bunu omlete ek olarak kullanmayı düşünüyordum. hani 2 tam yumuruta ve 4 yumurta beyazını karıştırma şeklinde. zira oldum olası yumurta akı ayrıştırma işlemi bana külfet oalrak gelmiştir.
1 servis yumurta akı tozuna 250ml yağsız süt ekleyip, bunu tavada güzelce kıvama getirip üzerine de 2 yumurta kırma işi...olmaz mı benim bu iş?
olur tabıkıde nedne olmasın zaten kullanım seklıde bu . ama tbı bunun bır olcusu var 1e 7 seklınde yanı 10 gr toza 70 ml su

Ben olsam maltodekstrin yerine üzüm suyunu seçerdim.
önce şunu söyleyeyim; yumurta piştikçe değer kazanır. yumurta akı tozu pastaneciler vb. için üretilmiş pratik bir üründür bozulma riski azdır; bu yüzden pişirmek gerekir.
evet haklısın ama bu mantıkla gıdersek ozman egg preoteın tozlarıda aynı sekılde . yanı sonucta egg proteın tozlarıda yumrta akı ve katkıdan olusur ( aroma v.b )