Mamdouh Elssbiay (Big Ramy)

Mamdouh-Elssbiay-ramy.jpg

Kuveyt'li Mamdouh Elssbiay 2011 yılında 91kg ile yarışırken 2012 Amateur Olympia'daki kütlesiyle herkesi şoke etti. 130kg ile yarışan ve yarışmayı kazanan Big Ramy'i artık IFBB Pro olarak izleyeceğiz ve birçok kişi tarafından geleceği olan bir bodybuilder gözüyle bakılıyor.

395940_10150510276376684_77941031683_8850227_1725429866_nok.jpg

Son olarak Weider ile anlaşmaya varan Big Ramy hakkında Dennis James şunları söyledi:

''Ramy de çok büyük bir potansiyel var. Onu resimleriyle yargılayamazsınız. Onu yakından gördüğünüzde kütlesi ve boyutlarının inanılmaz olduğunu fark edersiniz ve ilginçtir ki sadece 3 senede bu hale geldi!''

2013 New York Pro da kendisini görebileceğiz.

2013-new-york-ramy-debut.jpg

485898_10151518879531684_1497416438_n.jpg

Olympia%208.jpg

Olympia%209.jpg

IMG_7019-oxygen-gym.jpg

2013+02-13+rami+144kgs+00.jpg

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=eaWMiZQwbws[/YOUTUBE]

Ben de sanıyordum ki bu yaptığı işi olduğundan çok daha kısa sürede başarmış gibi gösterme hevesi biz Türklere mahsus. Bu adam bu vücudu üç senede yaptım diyorsa artık ben de daha bu forumda 3 ayda-6ayda bu vücudu yaptım diyenlere kızmıyorum.

Ben de sanıyordum ki bu yaptığı işi olduğundan çok daha kısa sürede başarmış gibi gösterme hevesi biz Türklere mahsus. Bu adam bu vücudu üç senede yaptım diyorsa artık ben de daha bu forumda 3 ayda-6ayda bu vücudu yaptım diyenlere kızmıyorum.
aslında tam olarak öyle demiyor dennis james. demek istediği 3 senede süper ağır siklete ulaştı anlamında. yoksa tabiki böyle bir vücuda altyapı olmadan 3 senede ulaşmak imkansız. ama herşeye rağmen Ramy'nin yaptığı iş de inanılmaz şaşırtıcı. sonuçta 1 senede bu kadar kütle kazanmak muazzam cidden...

bu arada öğrendiğim kadarıyla Ramy daha 26 yaşındaymış.

Son düzenleme:
Konuyu sabote etmek gibi olmasın ama yaptığı kürlerden kaynaklı olarakmı bilmiyorum penis ve testisler aşırı küçük duruyor.Soruyu sormamda herhangi bir art niyet yok sadece merakımdan sordum.

Konuyu sabote etmek gibi olmasın ama yaptığı kürlerden kaynaklı olarakmı bilmiyorum penis ve testisler aşırı küçük duruyor.Soruyu sormamda herhangi bir art niyet yok sadece merakımdan sordum.
adamların cüsseleri normal bir insanın 2 katı kadar. yani o bölgelerini de antremanda çalıştırmadıklarını düşünürsek normal bir insanınki kadarlar işte :) sadece göz yanılması oluyor. branch warren örneğini herkes verdi zaten birçok pronun sürekli çocuğu oluyor bence yani kürler o bakımdan birçoğuna yaradı :)

Senin testo salınımın 50-70 mg/hafta. Adamların kanında dolaşan testo 5-6 gram. O insanlar hormonal olarak senden 100 kat daha erkek. Ama testo üretimi fazla diye vücut testo üretimini çok azaltıyor. Sonuç olarak testiler küçülüyor.

Back
Yukarı