yanlış hatırlamoyorsam geçen yıl 6. olmuştu bu sene daha da geriler büyüklük çok iyi ama estetik diye bişey kalmamış vücutta resmen yürüyen kas yığını olmuş
Sıralama bence;Bu sene ilk 3 e kesin girer bence.Düşündüğüm sıralama 1 phil 2 ramy 3 kai 4 branch 5 winklaar veya shawn roden siz ne diyorsunuz
Neye gore kime.gore estetik ben bu adamı digerlerine nazaran çok estetik buluyorum kai ronnie estetik degil bana gore ama bunu begeniyoruminsani estetiğin her şeyden kıymetli olduğu vücut geliştirme gibi bir alanda insanların sırf hayvani bir içgüdü ile estetik göz ardı edilerek bu hallere gelmesi rezil bir şey. bu ne şimdi böyle? bakınca neye benziyor? ayrıca kim bilir ne tür sağlık sorunları yaşıyordur.. burada, bu forumda insanların kendince hem de hiç bir teknik bilgi olmadan böyle fotolarla gaza gelip ilk eczaneye dalıp sustanon sorması ihtimalini düşünüyorum da..neyse..
bence estetik herşeyden değerli. fransa mesela, damızlık sığır üretiminde dünya öncülerinden. her tarafı hatta testislerine kadar kasla gezen büyükbaşlar var. bu adamın ve buna benzemeye çalışanların bu sığırlardan ne farkı var ?
bir insanın bedensel anlamda estetik olduğu olabildiği sınırlar, ölçüler vardır. neye göre kime göre sorusu her absürdlüğü meşrulaştırma aleti olmamalı, olamaz da. mesela düşün; yeşil devle ya da shrek le sevişir miydin. ya da hangi kadın sevişir? estetik denen bir şey var işte. michelangelo davut heykelini yapmış. big ramy mi benziyorNeye gore kime.gore estetik ben bu adamı digerlerine nazaran çok estetik buluyorum kai ronnie estetik degil bana gore ama bunu begeniyorum
çok yakında ölür.. yazık .![]()
![]()
Güncel hali 160 kg (352 lbs)
Teşhisi koymuşsunuz.Bakalım ne zaman ölücekçok yakında ölür.. yazık .
160 kg nedir allah aşkına? manda mı bu? şu güzelim sporun (belki de insanlık tarihinin eski sporu) bu manasız ve estetikten uzak büyüme yarışına girmesi berbat birşey..Teşhisi koymuşsunuz.Bakalım ne zaman ölücek
Hocam adamlarin belli bi amaci var sizin gibi disarda guzel gorunmek icin veya sağlikli olmak için yapmiyolar.Onunde hedefleri var ve o hedefe ulasmak icin gerekirse sağligindan oluyorlar herkesin kendi tercihi160 kg nedir allah aşkına? manda mı bu? şu güzelim sporun (belki de insanlık tarihinin eski sporu) bu manasız ve estetikten uzak büyüme yarışına girmesi berbat birşey..
"sizin gibi disarda guzel gorunmek icin veya sağlikli olmak için yapmiyolar.Onunde hedefleri var ve o hedefe ulasmak icin gerekirse sağligindan oluyorlar herkesin kendi tercihi"Hocam adamlarin belli bi amaci var sizin gibi disarda guzel gorunmek icin veya sağlikli olmak için yapmiyolar.Onunde hedefleri var ve o hedefe ulasmak icin gerekirse sağligindan oluyorlar herkesin kendi tercihi