Marc Fitt

Aynen öyle. Bunlar bana daha çok pazarlama stratejisi olarak görünüyor.

Bizim forumda çoğu kişi (tabi belli kısmı tenzih ediyorum - işin özünü bilen) hayalperest durumda, supplemente dünyaları yatırıyorlar 2-3 sene emek veriyor sonra vücut bir noktaya gelince ''ben supplementsizde yapardım'' falan gibi açıklamalar mevcut bizim burada ,, aynen Marc Fitt durumu bizim forumun aşmış vücudu olan örneklerindeki gibi.

Yahu salonda kendimden biraz iyi vücut görüyorum adam aşmış derecede ağır basıyor tanışıyoruz soruyorum açıklama klasik '' birşey kullanmıyorum 2 bcaa 2 glutamin ,, arada çıtırdan no-x'' ama beslenmem çok iyi genetiğim çok iyi zırvaları. Her salonda fix'tir bakın bu, ben öbür türlüsünü görmedim. Hayır hakaret eder gibi oluyor biz genetik özürlü müyüz senin aldığının aynısını alıyoruz gayet parçalı bi vücut var bende de , alt yapımız sporculuktan geliyor ama sen hayvan gibi ağır basıyorsun. Sonra tabi hocalardan öğreniyoruz 16 haftalık kürde eleman. Şaka gibi. İlk kürüde değil. Bunun gibi salonun yarısını zan altında bırakırım. Öyle vahim durumda. Salon sahibi karaborsacı gibi kür yapıyor millete. Adam şampiyon. Hocaya diyecek birşey yok bizim millet bir enteresan.

Şaka gibi Marc Fitt vücudunu geçtim Ronaldo olsun Sergio Ramos olsun vücut değişimleri inanılmaz. Adam çok yiyor her bölgeyi ayrı antrenmanla çalışıyor falan . ... Geçelim bunları işin altında çok iyi planlanmış sağlam ilaçlar var. Yoksa Beckham'da ektomorph bir vücut Ronaldo gibi. Aralarında dağlar var. Beckham birşey yemiyor içmiyor ağırlık - kondisyon idmanı yapmıyor mu şimdi :)) Herhalde o dönem ayamamıştı :)) Ronaldo'nun ilk hali Beckham 'dan kötü. İki tuna balığıyla büyüme hormonu mu coştu - testosu tavan mı yaptı bilinmez androide dönüştü.

Katılan olur olmaz kendi düşüncelerim. Elbette steroidlerden uzak durulmalı. Ama bariz Marc Fitt vücudunda inanılmaz bir efekt var. Yani hatta daha ileri götürüyüm bizde yapsak kür Marc Fitt kadar olmaz. Öyle profesyonel bir vücut. Bildiğin roma heykeli.

Selamlar.

72eaf6f4be2311e2bc7922000ae90d97_7.jpg

Bazı yazdıklarına katılıyorum, kimde steroid var ya da yok ben net konuşamam ama sana şunu diyeyim sende bizim salonda yeni başlayan üyelerin mantığını sezdim.

"Ben de antrenman yaptım ben de yemek yedim bende supplement aldım ama benim vücudum öyle olmadı demekki o adamda ilaç var, başka ek gıdalar var" vs diye aşırı derecede basit düşünüyorsun. Ronaldo ve Ramos'a bile bu şekilde atıp tutmandan yola çıkarak şunu diyebilirim senin gözünde güzel vücudu olan herkes steroid kullanmıştır dile getiremesen bile düşüncen kesinlikle bu yönde.

Bizim salonda 100 tane üye varsa 90 tanesi aynen senin gibi, ben de yaptım ama öyle olmadı onlar başka şeyler kullanıyor o yüzden yapabildi, vücudun çok değişmiş ne kullandın. Beslenme iyi programlarım iyi dersin ne alaka geç bu işleri der senin gibi ha bir de supplement kullanmıyorum dediğin zaman bitmiştir ona göre 1 numaralı yalancı olursun direkt. Bunları ne zaman görsem kaçacak delik arıyorum oturup 1 gün boyunca anlatsam gene de ikna olmayacak çünkü, sebebi de onun yapamamış olması.

Son düzenleme:
Şimdi ben böyle bir vucut istedim de yapamadım demiyorum, orada dikkat çektiğim nokta DEXONİA ' hocamında dediği gibi doğal yollardan bu kadar define görünmenin imkansız olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca salonumda her güzel vücutlu insan için bu benzetmeyi yapmıyorum. Gayet kür yapan çoğu insan da bunu '''evet ben kürlüyüm'' diye egosuna yenilmeden söyleyebiliyor. Gerçi söyler söylemez orası bizi ilgilendirmez herkesin yapısı farklı.

Sizin kaçırdığınız nokta aynen Marc Fitt gibi bizim salonda kısa sürede ''çok kısa'' define hale gelen kişiler için yorumum. Yoksa 4-5 sene birlikte çalıştığım gelişimini kendi gözlerimle gün ve gün gördüğüm insanlarada kalkıp sen kürlüsün gibi eziklik içine girmiyorum söz gelimi sizin deyişinizle.

Kısa süreli body transformation yakalama, bak bunlarda benden program alan öğrencilerim hepside android oldular diyen bir adam Marc Fitt ve bunu pazarlayan. Sitesinde yayınlıyor bunları.

Benim yine kişisel görüşüm bu kadar estetik bu kadar güçlü define görünmek mümkün değil. Doğal yollardan bahsediyorum. Yaptım diye çıkanlar oldu forumda o vücuttaki efekti doğal yollardan yakalamaları mümkün değil bana göre.

Şimdi Rinkushichi siz ben yaptım diyorsanız ki ''Bunları ne zaman görsem kaçacak delik arıyorum oturup 1 gün boyunca anlatsam gene de ikna olmayacak çünkü, sebebi de onun yapamamış olması'' demişsiniz ,, sizin vücudunuz kendinize göre belli bir noktada olmuş olabilir ama bizim bahsettiklerimiz sizin gibi görünenler değil Marc Fitt ve Marc Fitt'e yakın bir görünüm sergileyen vücutçular. Bariz kullanılmayan birşey kalmamış :)

Selamlar.

aslında şöyle bir şey var imkanımız çok olsa iyi bir spor salonunda çalışsak,kaliteli supplementler kullansak beslenmemiz kusursuz olsa bu sporda çok başarılı olmuş ve bilgili kişilerden bilgi edinsek zamanımız bol olsa derdimiz ve sıkıntımız olmasa,huzurlu hayat sürsek son olarak genetiğimizde iyi olsa belkide iyi bir vücut yapabiliriz steroid olmadan

Ben bu seviyenin yarısında bile değilim zaten kendimi örnek verirken benden düşük seviyedekiler hakkında konuştum. Yani şöyle diyeyim hemen hemen benzer şeyleri yapıp benim gibi olamayan adam benim hakkımda o şunu yaptı bunu yaptı yoksa öyle olamaz diye konuşuyor bu gerçekten kötü bir durum ve dışarıdan bakıldığında zaten bunu diyenin niyeti,mantığı net anlaşılıyor.

Şimdi aynı şekilde ben elimden gelen herşeyi yapıyorum ama yanına bile yaklaşamadığım sporcular var ünlü olmasına gerek yok bizim salonda bile gerçekten sağlam adamlar var ben de bunlar hakkında var bir iş, birşeyler yapmıştır, kür yapmıştır, bcaa almıştır bilmemne almıştır yoksa öyle olamaz ben de yaptım ama anca bu kadar oldu desem nasıl olur? Senin mantığınla düşünürsem aynen böyle demem gerekiyor.

Ben Marc Fitt'in çok videosunu izledim, videolarda bu kadar net değil hele kapak fotoğrafları profesyonel fotoğrafların alakası yok evde çektiği videolara bakın bariz farklı vücudu daha sönük duruyor ve böyle kalemle çizilmiş gibi değil. Antrenman videosu çekerken özel alaka gösteriyor yani, fotoğraf çekerken zaten oynama vs her zaman var en basitinden ışıkla oynar o sebeple çok daha iyi görünüyor - vücudu gerçekte zaten iyi ona lafım yok -

Ayrıca 7/24 bu sporla uğraşıyor en ince ayrıntısına kadar hayatını buna adamış durumda ve her türlü imkana sahip. O sebeple potansiyelini, limitlerini, gerçekte ne yaptığını asla bilemeyiz yani emin olarak steroidsiz olmaz veya steroide gerek yok doğal yapmıştır diyemeyiz benim demek istediğim bu. Bana da steroid var gibi geliyor ama kullanmamış da olabilir çünkü kas yığını olmuş, prof vgciler gibi kütle üstüne kütle eklenmiş bir vücudu yok + bu forumda bile imkanları kısıtlı olmasına rağmen mükemmel vücut yapanlar var doğal yollarla ki dediğim gibi bu adamın her türlü imkanı var.

Son düzenleme:
Ben bu seviyenin yarısında bile değilim zaten kendimi örnek verirken benden düşük seviyedekiler hakkında konuştum. Yani şöyle diyeyim hemen hemen benzer şeyleri yapıp benim gibi olamayan adam benim hakkımda o şunu yaptı bunu yaptı yoksa öyle olamaz diye konuşuyor bu gerçekten kötü bir durum ve dışarıdan bakıldığında zaten bunu diyenin niyeti,mantığı net anlaşılıyor.

Şimdi aynı şekilde ben elimden gelen herşeyi yapıyorum ama yanına bile yaklaşamadığım sporcular var ünlü olmasına gerek yok bizim salonda bile gerçekten sağlam adamlar var ben de bunlar hakkında var bir iş, birşeyler yapmıştır, kür yapmıştır, bcaa almıştır bilmemne almıştır yoksa öyle olamaz ben de yaptım ama anca bu kadar oldu desem nasıl olur? Senin mantığınla düşünürsem aynen böyle demem gerekiyor.

Ben Marc Fitt'in çok videosunu izledim, videolarda bu kadar net değil hele kapak fotoğrafları profesyonel fotoğrafların alakası yok evde çektiği videolara bakın bariz farklı vücudu daha sönük duruyor ve böyle kalemle çizilmiş gibi değil. Antrenman videosu çekerken özel alaka gösteriyor yani, fotoğraf çekerken zaten oynama vs her zaman var en basitinden ışıkla oynar o sebeple çok daha iyi görünüyor - vücudu gerçekte zaten iyi ona lafım yok -

Ayrıca 7/24 bu sporla uğraşıyor en ince ayrıntısına kadar hayatını buna adamış durumda ve her türlü imkana sahip. O sebeple potansiyelini, limitlerini, gerçekte ne yaptığını asla bilemeyiz yani emin olarak steroidsiz olmaz veya steroide gerek yok doğal yapmıştır diyemeyiz benim demek istediğim bu. Bana da steroid var gibi geliyor ama kullanmamış da olabilir çünkü kas yığını olmuş, prof vgciler gibi kütle üstüne kütle eklenmiş bir vücudu yok + bu forumda bile imkanları kısıtlı olmasına rağmen mükemmel vücut yapanlar var doğal yollarla ki dediğim gibi bu adamın her türlü imkanı var.

rin ben bu adamin seviyesinin yarisinda bile degilim derken emin ol kendine haksizlik ediyorsun.bu adamda cidden kas kutlesi cok az.yag oranin bu adamla ayni seviyede olsa belki daha iyi bile gorunursun.yalniz her turlu imkani olmasi bence dogalligi degil ilac aldigini dahada netlestirir.dedigin gibi adamin doktorundan tut belki hormon uzmanina kadar her turlu imkani var.steroidler artik 15 yasindaki cocuklarin eline dusmusken bu adam neden supp.larla kendini harcasin ki?

rin ben bu adamin seviyesinin yarisinda bile degilim derken emin ol kendine haksizlik ediyorsun.bu adamda cidden kas kutlesi cok az.yag oranin bu adamla ayni seviyede olsa belki daha iyi bile gorunursun.yalniz her turlu imkani olmasi bence dogalligi degil ilac aldigini dahada netlestirir.dedigin gibi adamin doktorundan tut belki hormon uzmanina kadar her turlu imkani var.steroidler artik 15 yasindaki cocuklarin eline dusmusken bu adam neden supp.larla kendini harcasin ki?

Zaten bu kadar güzel görünmesinin sebebi define olması benim ve çoğumuzun başaramadığı şey de bu definelik :D

Senin düşüncen de doğru ve daha mantıklı denilebilir ama asla net konuşamayız diyorum ben bir de sadece Fitt üzerinden değil genel olarak bu tarz vücutları da işin içine katarak konuşuyoruz buna yakın veya bu şekilde bir vücut bence imkan olduğu zaman doğal yollardan yapılabilir.

Benzer şeyleri daha önce de yazmıştım bu konuda tekrar karışmak istemiyordum ama Ronaldo ve Ramos'a bile steroidsiz olmaz muamelesi yapıldığında dayanamadım yani onlar bile doğal yollardan olmuyorsa kimse boş yere uğraşmasın, böyle yorumları görünce yeni başlayanların hevesi kırılıyor ya da daha ilk aylardan ilaç kullanımı teşvik ediliyor istemeyerek de olsa.

Son düzenleme:
Vallaha tebrik ettim bazı kişiler steroid diye tutturmuşta tutturmuş, nereden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Steroidsiz iyi bir vücuda sahip olunamaz mı? Bu adam 3 senedir sponsorlar ile birlikte çalışıyor aşağıda verdiğim videoda bu kadar imkanla 1.35 teki vucut olmaz kanısında mısınız? Bu kadar imkanı varken neden steroid kullanmasın zihniyetinde bazı kişiler? Hoş ben kullanmadı adım gibi eminim demiyorum, kimse emin olamaz. Fakat marc fitt in youtube daki yorumlarına kadar okurum ve takip ederim, sevdiğim örnek aldığım bir sporcudur böyle forumlarda ileri geri konuşulması gerçekten komik
Chest/Triceps "Giant Evolution" workout -marcfitt.com - YouTube

steroid kullandı kullanmadı derken adamın vücuduna yorum yapılmamış çok her neyse beli sıkı ama genetik olarak kalın bir bele sahip,kas kalitesi iyi,vücudu simetrik görünüyor iyi definisyon sağlamış kolları 40-41 civarı sanırım yukarıda yazdığım gibi imkan genişse oladabilir böyle bir vücut ama bu adamınki kadar definisyon sağlanır mı orası kesin değil tabi

Son düzenleme:
steroid kullandı kullanmadı derken adamın vücuduna yorum yapılmamış çok her neyse beli sıkı ama genetik olarak kalın bir bele sahip,kas kalitesi iyi,vücudu simetrik görünüyor iyi definisyon sağlamış kolları 40-41 civarı sanırım yukarıda yazdığım gibi imkan genişse oladabilir böyle bir vücut ama bu adamınki kadar definisyon sağlanır mı orası kesin değil tabi
kolu soğuk 37 cmyi geçmez videoların hepsinde sıcak zaten fotoğraflar zaten shop.bu arada ramosla ronaldoya ilaçsız olmaz demekte abartı olmuş doğal olarak yapılabilecek vücutlar.

kolu soğuk 37 cmyi geçmez videoların hepsinde sıcak zaten fotoğraflar zaten shop.bu arada ramosla ronaldoya ilaçsız olmaz demekte abartı olmuş doğal olarak yapılabilecek vücutlar.

Nasil bu kadar emin konusabiliyorsunuz merak ettim dogrusu soguk 37 cm yoktur demekle, asagidaki resimde soguk halde adeleyi gorebiliriz ve bence 37 den her sekilde fazladir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 794
o kol 37 cm geçmez daha az bile olabilir.bu arada marc fite baya hayransın sanırım toz kondurmak istemiyorsun?

Hayranlik demiyelimde videolari ile motive olurum, kendisini takip ederim. Fakat seninle arasinda bilmedigimiz bir kan davasi var sanirim. Ayrica yanlis anlasilmasin resmi ornek vermek icin koydum, 38,5 cm dilersen olcu alirkende cekebilirim simdi umarim kiyaslaman daha kolay olur

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 774
iyi bir vücut cuyu kötülemeyi çok iyi biliyorsunuz valla bravo adamı şekilden şekile soktunuz 37 cm den az da olabiliyomuş hımm ilginçç

37'yi geçer ya da geçmez, steroid kullanmış ya da kullanmamış sonuç olarak oldukça estetik bir vücudu var ve hoş görünüyor. Nedense herkes bir yandan kötülemeye çalışıyor, mesajların bir kısmı tartışma ortamı yaratmak için yazılmış, ne gerek var yahu bakın geçin.
Herkes bende bu imkanlar olsa derdine düşmüş, nedir bu narsistlik.

Hayranlik demiyelimde videolari ile motive olurum, kendisini takip ederim. Fakat seninle arasinda bilmedigimiz bir kan davasi var sanirim. Ayrica yanlis anlasilmasin resmi ornek vermek icin koydum, 38,5 cm dilersen olcu alirkende cekebilirim simdi umarim kiyaslaman daha kolay olur

gene diyorum o kol 37 cmyi gecmez.sende amma takinti yaptin.ne kadar onemliymis adamin kolu.hey allahim tartistigim seye bak.

gene diyorum o kol 37 cmyi gecmez.sende amma takinti yaptin.ne kadar onemliymis adamin kolu.hey allahim tartistigim seye bak.

Farkinda degilsin ama takinti yapan sensin, adami kotuleme derdini hala cozemedim, tabiki her yorum olumlu olacak diye bir kosul yok ama seninki bunu asmis. Kiyaslaman icin attigim resimlerden sonra da hala 37 yi gecmez diyorsan, belli ki spora yeni basladin forumu okuyarak bilgi sahibi olabilirsin ozellikle sabit konulari yeniler icin bolca tavsiye iceriyor.

Farkinda degilsin ama takinti yapan sensin, adami kotuleme derdini hala cozemedim, tabiki her yorum olumlu olacak diye bir kosul yok ama seninki bunu asmis. Kiyaslaman icin attigim resimlerden sonra da hala 37 yi gecmez diyorsan, belli ki spora yeni basladin forumu okuyarak bilgi sahibi olabilirsin ozellikle sabit konulari yeniler icin bolca tavsiye iceriyor.

tamam kabul sen kac cm diyorsan o kadar olsun.sporada yeni basladim.kolay gelsin.

Back
Yukarı