Marissa Rivero

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sthammer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sthammer

Guest
Boy: 1.52
Kilo: 48

Kariyer

2013 NPC Southern California Bikini Class A (1st)
2013 NPC Southern California Bikini Novice Class A (4th)

5.jpg

446813.jpg

446809.jpg

895690085.jpg

883444995.jpg

685276701.jpg

154290396.jpg

596470386.jpg

265815707.jpg

525463313.jpg

338767875.jpg

484036920.jpg

813337056.jpg

İdman öncesi dogal testo artışı için Steelhammer tavsiye edilir :)

bayrağı Dr Steelhammer arkadaşımıza devrettim şimdi o bayan sporcuların resimlerini videolarını ve bilgilerini paylaşıyor :) 1 yılı aşkın süredir fitnessçı bir kız arkadaşım olduğundan artık eskisi kadar üzülmüyorum bu bayanlardan neden çevremde yok diye aslında fitnessçı kızların videolarına bakmak yada fotoğraflarına bakmak çok güzel bir şeyde bir yandanda üzücü çünkü çevrede bırak fitnessçıyı zayıf bayan bile pek kalmadı birde insan bu bayanları görünce eskiden kimlere güzel demişim diye kendine ağır küfürler ediyor :) bu hanımkızımıza gelincede yüz olarak çok güzel bulmadım ancak fiziği çok iyi olduğundan onu çekici duruma getirmiş kariyerinde başarılar

Son düzenleme:
bayan sporcular kısmı epey zayıftı forumda, şu haliyle kalması bile yeterli.. kadınlıktan çıkan abilerimizi pardon ablalarımızı haliyle eledik son zamanlarda, ki diğer üyeler de haklı olarak tepki gösteriyordu.. zaten sporcu paylaşımı konusunda lokomotif olduğun yadsınamaz, zamanı gelince bayrağı asıl sahibine devredeceğim..
memleketin hali ortada zaten dediğin gibi, şanslısın bu konuda..
konuya gelecek olursak marissa hakkında kuzenimin çok sık söylediği bir sözü söyleyeyim; bodur tavuk her dem piliç :)

Bayan sporcularda kendilerini telefonla çekme hastalığı var.Hepsinde öyle.Erkeklerden çok daha fazla..Profesyonel fotolarından çok kendilerini çektikleri fotoları var:)

bayrağı Dr Steelhammer arkadaşımıza devrettim şimdi o bayan sporcuların resimlerini videolarını ve bilgilerini paylaşıyor :) 1 yılı aşkın süredir fitnessçı bir kız arkadaşım olduğundan artık eskisi kadar üzülmüyorum bu bayanlardan neden çevremde yok diye aslında fitnessçı kızların videolarına bakmak yada fotoğraflarına bakmak çok güzel bir şeyde bir yandanda üzücü çünkü çevrede bırak fitnessçıyı zayıf bayan bile pek kalmadı birde insan bu bayanları görünce eskiden kimlere güzel demişim diye kendine ağır küfürler ediyor :) bu hanımkızımıza gelincede yüz olarak çok güzel bulmadım ancak fiziği çok iyi olduğundan onu çekici duruma getirmiş kariyerinde başarılar
Profil fotoğrafınızda da fit bir bayan vardı yanlış hatırlamıyorsam :) Darısı bizim başımıza :)

Back
Yukarı