zamanında hakkı fazlasıyla yenmıs sporcu olympia yı bırakmasına ragmen halen devasa kutlelı ve mukemmel bir sporcu
kevın levrone yılın 6-7 ayı ilaç kullanıp spor yapan ve gerı kalan surede kendısıne zaman ayıran ve plak cıkartan bı sporcu dıger sporculardan cok farklı kendını bu spora fazlasıyla adamıs bı sporcu ama dıgerlerı kadar değildi hıc bır zaman. ayrıca levronenın zamanında cok daha iyi adamlar vardı nasser olsun flex olsun mr olypia 2.lıkler 3.lukler ona fazla bıle bence fakat tricepsi tek geçerim.ben kevın levronenın hak ettıgı yere fazlasıyla geldıgını dusunuyorumyani hakkı yenmiş lafı saçma bence.markus rühl çok hacimli evet.
ama herşey hacim değil.orantı simetri definasyon da olmazsa olmaz.bicepsten ibaret bir kol estetik olamaz.
hakkı yeme diyorsan levrone kadar hakkı yenen olmamıştır herhalde.
o kol 59 dan fazla gibi görünüyor bana.ama sadece bicepsten ibaret bir kolu var.triceps dümdüz.
hakkı yenmiş diyorsunuz.mr olympiada sadece kütleye bakılmaz.estetik definasyon simetri hacim pozlama ve weider ile samimiyetinize.
böyle bir mr olympia olamaz.
Malesef kollarında synthol var (ilk resim) ki büyük olasılıkla yarışmalarla artık bir şey yapamayacağı için sponsor geliri sağlamak adına daha da irileşerek dikkat çekmek istiyor.
Hakkın yendi cümlesine az katılıyorum ama 2004 öncesi için o yıllarda daha iyi yerlerde olabilirdi. 2004 e ait üç resim ekledim bugün ki arnold classic ile karşılaştırınca kalitesinin ne kadar iyi olduğu ortada.
72 yapacak yani kolları merak ettim ulaşabilecek mi o kadara?