Bugün Ankamall'da gezerken gördüm. Yemek katında tanıtım yapıyorlardı. Ankamall'a MacFit açılıyormuş bu sene sonuna doğru. Gördüğüm kadarıyla 41 lira aylık gibi bir fiyata senelik üyelik yapıyorlar. Fiyat olarak düşününce baya uygun geldi.
hocam, bu açılan macfit salonları anladığım kadarıyla panoradakine göre küçük, havuz/sauna vs yok.. peki vücut geliştirme için yeterli mi sence? ben açılacak olan ankamall şubesine üye olmayı planlıyorum.
baslarda iyiymis ama gittik gorduk aksam ustu spora gidenler uzak dursun gereksiz kalabalik bi yer. mekan kalabalik olunca spor yapanlar da dogal olarak agresiflesip mutsuzlasiyor.
dusunebiliyor musunuz mars athletic club tesisinde tavan akiyor salonun ortasinda 2-3 kova duruyorayrica ter havlusunu fazladan bir ucretle sattiklari icin merdiven alti bi salondan pek farki kalmamis. sahada calisanlarla tanismadim ama yoneticilerin pek varolan uyeleri memnun etmek gibi bi amaclari olmadigini farkettim, daha cok yeni uye almaya calisiyorlar.
Ankamalldeki kulübü bende duydum ancak Ankamallün alanı 2500 m2 olcakmış yani Armadadan çok daha büyük bir yer olacakmış bugün salonun planınıda gösterdiler oldukça geniş bir cardio ve fitness alanı var. ayrıca büyük bir serbest agırlık alanıda bulunucak grup dersleri vs. düşünülünce bence yıllık 492 tl gibi bi fiyata üyelik kaçmaz. ayrıca duş dolap egitmen desteği herşeyiyle çok avantajlı görünüyor. ayrıca ben ankamalun o kdr kalabalık olcagını düşünmüyorum çünkü bölgedeki çogu kişinin macfit markasının ne oldugundan dahi haberi yok güzel olcagını düşünüyorum. ben bayramdan sonra üyelik yaptırıcam bir kaç arkadaşımla daha öncede sports ınternatıonalı kullanmıştık buraında güzel olcagını düşünüyorum.
Merhabalar
Ben bu kulübe üye oldum. Söyledikleri mantıklı geldi. Amacım sadece vücut yapmak. Bir salona 1.500 küsur lira verip yalandan bir program yazacaklarına kimse benle ilgilenmeyeceğine - 492 TL'ye son model ekipmanlı bir salona üye olur aradaki farkı birebir eğitmen için harcarım. Bu işe yeni başladım ve gerçekten parasını vermediğiniz sürece kimse sizle ilk seferden sonra ilgilenmiyor. 5 sene kendi başıma debeleneceğime 1 senede adam gibi vücut yaparım. Murat Boz - Survivor Anıl hep kısa zamanda bu şekilde iyi vücut yaptılar. 1e1 eğitim şart. Bütün dünya buna dönmüş
Katılıyorum 9:30 da basladım 11 gibi bitti ama iç içeydik 10.30 dan sonra biraz ferahladı.Aksamlari cok kalabalik olabiliyor. Antrenman yaparken hic keyif alinmiyor bazen. Dus icin sira beklemek veya giyinip soyunurken dip dibe olmak da pek keyifli degil.
Katılıyorum 9:30 da basladım 11 gibi bitti ama iç içeydik 10.30 dan sonra biraz ferahladı.
Öğlen kaç gibi mesela ?Ogle aralari gitmeye calisiyorum uzun zamandir. Ama 13:00 14:00 arasi program cikmiyor bazen. Halyle aksam gidiyourm ama hic keyif alamiyorum aksamlari.. Bu arada oglen vakit bulabilirseniz deneyin derim. Salon sizin![]()