Masturbasyon?

mastürbasyonun sizce ne kadar zararı var vücut geliştirmeye.
en fazla ne kadar yapılmalı.
mesela ben, bazılarının hissetiği gibi hiçbir halsizlik hissetmiyorum mastürbasyon sonrası.
bide kimileri seksle mastürbasyonun etkilerinin farklı olduğunu söylüyor. ne dersiniz?

aslında bu konuyu ben açmıştım ve uzun uzun tartışılmıştı ve gerçektende çok farklı esler görüşler vardı ama ortak karar şuydu
sex ve masturbasyon arasındsa fark vardır çünkü birinde sadece kolunuz eliniz herneyse :D diğerinde ise komple vücudunuz haraket ediyor tabi önemli bir husus belirteyim burada pozisyona göre ufak tefek değişiklikler olabilir. yada bayan arkadaşınız çok aktiftir kendinizi onun ellrine teslim edersenizde durum değişir :D kimileri testesteron üretimini tetiklediği için yapılmasında yarar var derken kimileride olmaz kayıplara neden olduğu için zararlı der ama sex olmadanda olmaz kardeşim nasıl yaşamak bu savaşma seviş daha iyi bence haftada 3 veya 4 ama bana kalırsa tek olsun hergün olsun derim ben

evet gördüğünüz bu konuda eğitilmediğimiz için hiçbirşeyde bilmiyoruz kara düzen işte ne olacak bide unutmadan idmana bazı etkileri vardır onuda açıklayayım.masturbasyonun degilde antrenman evvelsi cinsel iliskinin vucutcu acisindan performans dusuklugu yarattigi bir gerçektir arkadaşlar.Saatlerce partnerinin veya manitanın herneyse uzerinde tepinipte,sonradan antrenman salonuna gidebilen pek az kisi gordum.Onun icin kisaca masturbasyon ayri sey,cinsel iliski esnasinda harcadigin efor ayri seylerdir.Ikisini birbirine karistirmayalim. önce kızı sora ağırlığı kaldırmak için biraz dinlenmek gerkir diye düşünüyorum haksızmıyım.
bide ben bir yerde okumuştum bu konuyu gerçekten çok araştırdım şimdi bu soru yapıyorum diye sex hayatınızı sakın düzensizleştirmeyin çünkü düzensiz sex size ileride erken boşalma gibi dertler açabilir başınıza linkide bulup koyacam bakarsınız haklımıyım değilmiyim diye ;)

http://www.androloji.info/erken_bosalma_info1.php
ahada link bakın bu problem 40 yaş altındaki erkeklerinyaklaşık %40 da varmış vaybe oranlara bakın herkes erken boşalıyor ama okuyunca anlayacaksınız psikolojik birşeymiş

bence de bu konuya tam aciklik getirilmesi lazim

emrah dedi:
ewet haftlıl body programı
1.gun
benc press 8-6-6
dambul benc 8-66
dambul fly 8-6-6
dips 10-10

2.gun
kopek style sex 1 set 1 posta
benc sytle sex 1 set 1 posta
barbul sex 1 set 1 posta
coble cross sex allah ne verırse dayan

saydam dedi:
sorunu yanlis yere yazmissin

saydam dedi:
kusura bakmayin o kadar yanlis mesajdan sonra artik bende farkedemiyorum

Saydam bencede sen dinlen biraz ben hallederim mesajları ;)

bi devlet dairesine giricem güvenliğe telefonumu ıvır zıvırı verdim güvenlik zımbırtısının içinden geçerken alarm çaldı. dedim yok bende bi metal eşya nie çaldı. saolsun güvenlik de 'gençsin, tabi öttürücen' dedi. yani bu da işte böle bi anımdır :D

yav beyler şaka maka gencim mencim de ... kayışı yağladıktan sora bi halsizlik olmaması normalmi?

ulan alay konusu olduk be.kizdirmayin beni mod felan dinlemem hepinizi banlarim :x :x :x :D

Masturbasyonla birlikte Protein eksilmesi de oluyomuş vucutta bu doğrumu arkadaşlar...

Zaten tavuk falanda yiyemiyoruz artık birde bu iş için harcamayalım yahu proteinleri 8)

Saydam Usta ilk önce konuyu doğru yere yazdığımdan eminim :lol: hazır bu konu açılmışken aklıma gelen bir şeyi sorayım sizlere antrenman yaptıktan sonra Banyoya girdiniz duşunuzu yaparken Manitanız aklınıza :D geldi bir zar attınız güzeLce çıktınız duştan bunun bir zararı varmı bu 1. soru 2. soru Tabi bunun bir versiyonu daha var manitanız aklınıza gelmedi hatun direk karşınızda :evil: Bide öyle yaptık ne olur ? Saygılar

Back
Yukarı