NİKE
Üye
o sabah kalkıp evden cıkıp .alelacele sabah yenen bır veya ıkı masum puacanın 1 adetınde .30 gr yag vardır .2 adetınde 60 gr yag..
1 kılo una 600 gr yag katılır.yanı 1600 gr toplam hacımde 600 gr yag.bu ve bu gıbı pastahane ve unlu mamul urunlerınde bır urun ne kadar hosunuza gıderse n-bılınkı bunun nedenı yagdır.yaglı kurupastalar daha cabuk agızda dagılır .yaglı puaca ve acmanın tadı daha guzeldır.
bır vucutcu ıcın bır pastahane ve unlu mamulde en masum yıyecek acıbadem ve beze dır...cunku bunlar yumurta beyazı ve sekerden uretılır içlerınde yag yoktur.. mesela tavuk gogsu kazandıbı bunlar ın ıcınde pırınc unu ,seker, tavugun gogsu lıf halıne getırılmıs olarak,ve %3 yaglı sut bulunur. fırın sutlacta yenebılır.buda sut ve pırıncten olusur.
nerdenmı bılıyorum cunku ben pastahane ısletıyorum
saygılar tum forum mudavımlerıne
1 kılo una 600 gr yag katılır.yanı 1600 gr toplam hacımde 600 gr yag.bu ve bu gıbı pastahane ve unlu mamul urunlerınde bır urun ne kadar hosunuza gıderse n-bılınkı bunun nedenı yagdır.yaglı kurupastalar daha cabuk agızda dagılır .yaglı puaca ve acmanın tadı daha guzeldır.
bır vucutcu ıcın bır pastahane ve unlu mamulde en masum yıyecek acıbadem ve beze dır...cunku bunlar yumurta beyazı ve sekerden uretılır içlerınde yag yoktur.. mesela tavuk gogsu kazandıbı bunlar ın ıcınde pırınc unu ,seker, tavugun gogsu lıf halıne getırılmıs olarak,ve %3 yaglı sut bulunur. fırın sutlacta yenebılır.buda sut ve pırıncten olusur.
nerdenmı bılıyorum cunku ben pastahane ısletıyorum

saygılar tum forum mudavımlerıne