Mehmet Kasap(Profesyonel)

Veyron

Özel Üye
Mehmet Kasap 27.11.1983 tarihinde Izmir de dogdu.Küçük yaslardan beri vücut gelistirme sporuna olan ilgisi 1999 yilinin aralik ayinda bir spor salonunda antremanlara baslamasiyla farkli bir boyut kazandi.Gösterdigi gelisim nedeniyle antrönörü Murat Vural tarafindan tesvik edilerek 2002 yilinda ilk yarsimasina katildi ve bu yarismada Gençler Türküye Ikinciligi elde etti ve bu kariyerinin baslangici oldu.
2003 yilinda biraz daha tecrübe kazanarak idman ve diette yapilan degisikliklerle katildigi Türkiye Genç Erkekler Sampiyonasinda Türkiye Sampiyonu oldu ve ayni zamanda Sampiyonlar Sampiyonu olarak ilerki zamanda sürekli yükselerek ilerleyecek bir grafigin temellerini atmistir.

2005 yilinda henüz 22 yasindayken katildigi Büyük Erkekler Türkiye Sampiyonasinda +90 kg sampiyonu Olmustur.Bu yarismadan sonra hedefini yurtdisina yönelterek antrenörü Cüneyt Turna ile hazirlandigi WABBA WORLD Büyük Erkekler Dünya Sampiyonasinda Dünya 3.lügü elde etmistir.

DERECELERİ

...::: 2002 Yılı Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası İkincisi :::...

...::: 2003 Yılı Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu :::...

...::: 2003 Yılı Genç Erkekler Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu :::...

...::: 2005 Yılı Büyük Erkekler +90 kg Türkiye Şampiyonu :::...

...::: 2006 Yılı Wabba World Büyük Erkekler Dünya Üçüncüsü :::...

1-5.jpg

2-5.jpg

3-5.jpg

4-4.jpg

5-5.jpg

DSC00839.jpg

HPIM3869.jpg

HPIM3873.jpg

HPIM3874.jpg

HPIM3876.jpg

HPIM3875.jpg

HPIM3881.jpg

HPIM3903.jpg

HPIM3909.jpg

HPIM3912.jpg

HPIM3924.jpg

HPIM3925.jpg

HPIM3929.jpg

HPIM3972.jpg

HPIM3992.jpg

Quad definasyonu :shock:

herşey güzel de sırt biraz zayıf gibi geldi bana. başarılı bir sporcu tebrikler ve başarılarının devamının olması dileğimizdir.....

sadece bişi sorcam vucut on numara gerçektende sivilceden başka bişi yok deride neden acaba kullanılan ilaclardan mı yoksa cıldının yağlı olmasından mı ama gercektan süper bir vucudun var

Evet steroid in yan etkileri profesyonel bi olunsa işte hala sivilce vs.. çıkabiliryo ee o kadar steroid tabi derideki yağ tabakasınıda harekete geçiriyo

Bağzen protein tozu veya amino asitlerde yapıyor böyle sivilce. Sadece amino asit ve proteinden sebep kızamık gibi akne çıkartan birini gördüm. Birçok suplement kullananda da gördüm böyle.

Göğüsler ve kollar harika. Yavaş yavaş ulusal yarışmalara katılmaya başlamış. Başarılarının devamını diliyorum.

abicim on numara süper vücut gerçekten tebrik ederim ya arkadaşlar adam
2006 Yılı Wabba World Büyük Erkekler Dünya Üçüncüsü olmuş milet sırt şöyle böyle sivilce falan filan konuşuyor hayret yaaa demeki uluslar arası yarışmadaki hakemler yanlış iş yapıyor demeki yarışmadan önce foruma resim yolamak lazımki burdan almak lazım ne eksik ne tam gece vakti güldüm yaa hocam süper vücut yapmışsınız başarılarınızın devamını dilerim size

arkadaslar sıvılceler mehmet kardesımde hep vardı cıldınden fotorafta cok cılmıs esasında o kadar yok bazen hıc kalmaz sırtıda sımdı daha buyuk ve defınasyon mehmet kardesım benım cocukluk arkadasımdır sımdı 1 aralıktakı almanya mr unıversala hazırlanıyo basarılar kardesım

başarılı olur inşallah
çok güzel vücut,aynen devam..

Back
Yukarı