• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

mehmet1 yorumlarınız bekliorum

mehmet1

Yeni Üye
daha 19 yaşındayım 1,5 yıldan beri body yapıyorum 6 ay ewde çalışdım

Eklentiler

• DSC03294.JPG
    DSC03294.JPG
    65,8 KB · Görüntüleme: 510
Boy kilo ölçüleri yazsaydın iyi olurdu.KOllara biraz agırlık versen güzel olur bence tebrikler istikrarlı çalışman için;)

yasına göre fena deilsin mehmet1 gögusler fena degil karına ve kollara biraz daha yuklen cok yaglı olmaman senin icin bir avantaj benim söyleyeceklerım bu kadar forumdaki hocalarımız daha aydınlatıcı bilgiler verırler birde ''HARD CHİLD'' yaptıgın yorumdan pek birsey anlayamadım ''fosss kardass'' ne demek tamam illa olumlu elestiri yapılacak diye bir sey yok ama uslubumuza da biraz daha dikkat etmemiz gerekıyor bu forumda herkes birbirne yardım edıyor sonucta saygılar

Resimden gördüğüm kadarıyla göğüs ve forearm dışında genel bi zayıflık var.Ama zamanla düzeltirsin umarım.

gögüslerde jinekomasti varmis gibi duruyor..

geri kalan icinse yukarda söylendigi gibi boy kilo vs. lütfen..

1.5 sene uzun bir zaman... keşke zamanını biraz daha iyi değerlendirseydin bu sporda orantı çok önemli bunu unutma.. eğer gerçekten vücudunu şekle sokmak istiyorsan bunun için alt yapın bence hazır... sadece biraz araştırma ve yardım almanı tavsiye edebilirim... şimdiden başarılar

Back
Yukarı