• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Melih Cologlu İle Ropörtaj

Genç yaşta bu spora başlayanlar için önemli gördüğünüz hususlar varsa paylaşabilir misiniz?

Ayrıca boy uzamasına yardımı olacak bildiğiniz egzersizler varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz..

BFTR kalitesini gene kanıtladı. Melih abi öncelikle merhaba fotoları görünce gerçekten imrendim helal olsun.
1-Benim yaşım 16. 10 aydır bu sporu yapıyorum bana genel olarak ne önerebilirsin
2-Liseye gidiyorum sabah gidip ancak 4 gibi evde oluyorum 1 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde nası bi beslenme programı izlemeliyim
3-protein tozu vs. hiç bişey kullanmıyorum bu konuda ne önerirsin
4-Yaşıma göre nası bi antreman izlemeliyim vucudun hangi kısmına agırlık vermeliyim?

TEŞEKKÜRLER..
weightlifter

1/ Hacim icin bu kaslari agirlikla calistirmak cok iyi.

Size onerim olan teknigin adi DROP SET teknigi.

bir egzersiz secin, KASLARI ISITTIKTAN SONRA (Diyelim 2 set 15 tANE ISINMA KARIN EGZERsizi) sonra DROP SETE BASLIYCAKSINIZ: BU SETE Diyelim ornek olarak 15 kilo ile 15 tane, sonra ARA OLMADAN 10 kiloya inip 15 tane daha, Ve 5 Kioya inip 15 tane daha (Yani toplam 45 tane hic ara vermeden). Bu COk zor gelirse, 10-10-10 yani toplam 30 da yapabilirsiniz! Bunu Haftade 2-3 kez deneyin ve 4-5 hafta sonra bana gelismeleri bildirin lutfen!!

2/ 6% cok iyi, Bence bir fitness yarismasina 6% ile girin, sonucuna gore size bir program onerisinde bulunabilirim, benim icin sizin vucut oranini gormeden birsey soylemek cok zor. Resim gondermek iyi olabilir.

3/ Triceps icin de birinci sorudaki teknigi kullanabilirsiniz. Haftada 3-4 gun cok fazla, KullandIGINIZ AGIRLIGI arttIRIN be haftada 2-3 Gune DUSURUN!

4/ Egzersiz kan dengeleri icin cogunluktaki insanlara yardim ettigi kanitlanmis birsey, AMA HERKEZIN SAGLIK GECMISI FARKLI VE BENCE BU SORUYU DOKTORUNUZA SORUN LUTFEN!

COK TESEKKURLER, Daha sorunuz farsa lutfen cekinmeyin!

Melih F. COloglu

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

TO: FRANK CEO
Evet burdayim MELIHPHYSIQUE#1 hesabiyla yaziyorum.

Lutfen sorulariniz varsa cekinmeden sorun!!

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

OZDECAN:

Ben KARIN KASLARIMI HAFTADA 2 KERE CALISTIRIYORUM. BEN SENELERDIN CALISTIGIM ICIN COK AGIRLIK KULLANIYORUM, VE BU NEDENLE HAFTADA 2 GUN YAPIYORUM, BUNUN NEDENI KASLARIN ONARILMAYA IHTIYACI OLMASI. AMA SIZ EGZERSIZE YENI BASLADIYSANIZ, DAHA HAFIF AGIRLIK KULLANIN VE HAFTADA 3 GUN BiLE YAPABiLiRsiNiZ!!!
BU SAYFADA YAKINDA EGZERSIZ DEMO VIDEO LARIM OLUCAK!

TESEKKURLER

MELIH F COLOGLU

Merhaba Sayın COLOGLU...
Öncelikle tebrik ediyorum sizi çok estetik bir vücuda sahipsiniz.Şuan çoğu kişinin hayali olan.Ben yağ oranımı düşürmek istiyorum.Boy 178 yaş 18 kilo 72 yağ oranı %16..Spor salonu hocam haftada 5 gün agırlık antremanı öneriyor.Her gün farklı bölge..Fakat ben haftanın 3 günü agırlık 3 günü kardionun daha ii olacagını düsünüyorum..1 gün kardio 1gün agırlık antremanı olmak üzere..6 günün hepsinde mekik ve twistte yapacağım..Tabi eğer siz hangisini uygulamamı önerirseniz.Detayli bilgi için konu linkim https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-yak-m-t56175.html şimdiden hersey icin teşekkür ederim..Başarılarınızın devamını dilerim..Sayın COLOGLU...

Back
Yukarı