• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Melih Yıldız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crespo

Yeni Üye
Melih uzun zamandır arkadaşımdır , bu siteye akşam üye olucak ben resimlerini koyuyorum , kendisi steroid kullanmaz 2 yıldan biraz fazladır yapıyor , beslenmesine çok dikkat eder . hemde çok , aynı zamanda disiplinli çalışır

dsc00143qi6.jpg

dsc00148cx9.jpg

dsc00153cj3.jpg

kendisi gelince dahasını dinlersiniz

Omuz kanat ve pazı iyi.Göğüs sanki biraz geri kalmış ve sol göğüsteki küçüklük bariz belli yani simetri sorunu var.Bel biraz kalın ve 2 pack olmuş :D Mide ve göğüs ağırlıklı bi çalışmayla güzel bi vücut olur kolay gelsin arkadaşa.

melih arkadasımızda migde sorunu var acaba bulkta falanmı artı resimleri büyük koymussunuz lütfen dikkat edelim gögusler kücük kalmsı vucudun diger bolgelerine nazaran olculerıde yazalım kollar oldukca iyi ve mümkünse 7 yarsıma hareketinde resimler koyalım her yonden yani daha bilgilendirici yorumlar yaparız kolay gelsin

Bence gayet güzel bir vücudu var arkadaşın. Eksik olan bölge yok bana göre. Biraz hacim ve daha düşük yağ oranı ile çok daha güzel olacağına inanıyorum. Tebrik ederim, başarılar dilerim.

valla genel olarak başarılı bir vucut
Ama iillaki ama olumlu bir eleştiri yapayım.Göğüs ve mide çalışırsan tam süper olacak;)

ben şahsen vücudu beğendim oturaklı güzel bir vücudun var az eksik olan bölgeler ise bence mide de ve göğüs te başka foto ölçülerle birlikte eğer varsa spor a başlamadan önceki fotoda varsa gönderirsen sevinirim başarılar.

bu sahsın steroid kullanmadıgına eminmisin sen dostum

Kişilere nickleri ile hitap ediniz (flexor)

omuzlardaki yırtıklar kullanmış gibi duruyor yalnız bi sorun var bence yada cok asırı kilo alıp veriyor neyse iyi çalışmalar

güzel vücut bence. ama omzundaki çatlaklar benimde dikkatimi çekti. benimde göğüs bölgelerimde vardı. krem kullandım geçti.

... ya rica etsem ufacık bi ayarla 2 dk ayırıp su resimleri koymadan tekrar boyutlandırsak yorum içinde çok daha kolaylık olurdu sayfada oradan oraya gidiyoruz :D (bu genel olarak yazılmıştır).. neyse vucut hoş gerçekten sadece bu kütleye bu kadar çatlak şaşırtıcı ben 80-90 kg arası 1 ayda oynuyorum bazı dönemler yinede tek bir çatlağım yok,,bir anlık bir gelişimde yokken 2 sene sonuçta nasıl bu kadar çatlak olustu merak ettim,,bence sadece bel biraz kalın genetik yada yağdan olabilir yada fotolardan onun dışında kas yapısı oldukça orantılı gelişmiş bana göre... başarılar..

kardeş iyi vücut yapmışsın ama bence 2 yıldan fazla sürmüştür bu vücudu yapmak diye düşünüyorum
başarılar

... ya rica etsem ufacık bi ayarla 2 dk ayırıp su resimleri koymadan tekrar boyutlandırsak yorum içinde çok daha kolaylık olurdu sayfada oradan oraya gidiyoruz :D (bu genel olarak yazılmıştır).. neyse vucut hoş gerçekten sadece bu kütleye bu kadar çatlak şaşırtıcı ben 80-90 kg arası 1 ayda oynuyorum bazı dönemler yinede tek bir çatlağım yok,,bir anlık bir gelişimde yokken 2 sene sonuçta nasıl bu kadar çatlak olustu merak ettim,,bence sadece bel biraz kalın genetik yada yağdan olabilir yada fotolardan onun dışında kas yapısı oldukça orantılı gelişmiş bana göre... başarılar..

Çatlakta genetiktir, bazı kadınlar ikiz veya üçüz doğrurlar deride hatrı sayılır bir şey göremezsin ama bazıları tek çocukta sanki karnı yarılmış gibi durur. Benim cildim herhalde gelmiş geçmiş çatlamaya en müsait cilt. Dirsek içimde bile çatlaklar var.

Son halin gercekten guzel ozellikle deltoidler guzel cikmis. Karin bolgesi pek gorunmuyor. Onun disinda gogus belki biraz daha gelisebilirdi.Rica etsem kullandigin supplementleri yazabilirmisin. Basarilar...

Back
Yukarı