Meme Ucundaki Tuhaflık!

acshle

Üye

Çaresini Bulamadığım Mütiş Sorunum.
Soğuk Suya Dokunduğunda Vücudum Yada Sıcak Gerilme Yaşıyorum
Yada Herhangi Bi Şekilde Oynarsam Meme Uçlarımla O Zaman Geriliyor.
Kimse Bi Çaresini Bulamadı Bu Benim 2. Konum Farklı Resimler Olduğundan Yazıyorum Kusuruma Bakmayın Lütfen.
Bilen Bilmeyen Söylesin.
Dips Şınav Fln İşlemiyor Buna Hani...

aynı problemi bende yaşıyorum. jinekomastinin hormon bozukluğundan kaynaklandığını okumuştum. ancak bu tamamen yağlanmadan ibaret bi durum gibi geliyor bana. allah aşkına bilen birisi çıksında kurtarsın bizi şu dertten kışın problem olmuyor ancak yazık çok büyük sıkıntı. özellikle beyaz t-shirt body tarzı şeyler giydirimde çok çirkin bi görüntü oluyor. içime bişey giymeden tshirt giyemez oldum. gidip yağ aldırın gibi tavsiyelerde bulunmayın lütfen. bu işin doğal bi yolu olmalı.

Yeni Resimler Ekledim Arkadaşlar Bakabilirsiniz.
Sanırım Sizinde Sorununuz Benimle Aynı.
Bu Saçma Probleme Tıp Bile Karşı Koyamıyor Heralde duh
Ben İnsanlara Sorduğumda Aldığım Cevap.
Dipsde Daha Aşşa İnerek Kalk.
Alt Göğüs İyi Çalış.
Herşeyi Yaptım.
Ama Sonuç Olarak Antremandan 1-2 Saat Sonra Yine Aynı Meme Ucu Yine Aynı.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bende vardı.
geçen yaz doktora gittim.Hormon testi yapıldı ve ultrason cihazı ile inceleme yapıldı.Jinekomasti değil dedi doktor.Estetik cerrah ilede görüştüm.İnceledi.Vücuttaki yağlanmaya bağlı bir şey dedi.Yağ oranın düştükçe ve göğüs kasların geliştikçe azalır dedi.

size tavsiyem bir doktora gidin.(Genel cerrahi ya da estetik cerrahi)
içiniz rahat etsin

aynı sorun bende vardı.
geçen yaz doktora gittim.Hormon testi yapıldı ve ultrason cihazı ile inceleme yapıldı.Jinekomasti değil dedi doktor.Estetik cerrah ilede görüştüm.İnceledi.Vücuttaki yağlanmaya bağlı bir şey dedi.Yağ oranın düştükçe ve göğüs kasların geliştikçe azalır dedi.

size tavsiyem bir doktora gidin.(Genel cerrahi ya da estetik cerrahi)
içiniz rahat etsin

peki azalma var mı senin vücudun da

ben 96 kılodan 69 kılo ya kadar dustum . ama bı degısme goremedım . sadece antreman esnasında ve soguk hava etkısı sonucunda guzel gorunum kazanınca o halını az daha koruyor okadar . ılk baslarda sadece bende var herhalde genetık bısey ve ya bı hastalık derken bı kadar kısıde olması sasırttı benı :d

ben 96 kılodan 69 kılo ya kadar dustum . ama bı degısme goremedım . sadece antreman esnasında ve soguk hava etkısı sonucunda guzel gorunum kazanınca o halını az daha koruyor okadar . ılk baslarda sadece bende var herhalde genetık bısey ve ya bı hastalık derken bı kadar kısıde olması sasırttı benı :d

Bence hiç bir değişme görmediyseniz mutlaka doktora gidin. Plastik cerraha giderseniz özellikle devlet hastanelerindeki sizin çok iyi olur. Jinekomasti mi değil mi anlarsınız weightlifter

Aynı problem bendede var tıpkı sizin anlattığınız biçimde tırnaklağımda yada soğukta büzüşüyor fakat normal durumlarda sadece ucu şişiyor.Ben jinokomasti olduğunu düşünmüyorum.Sanırım kilo ve yağlanma ile ilgili bir problem.. 1 hafta içinde doktora çıkıcam edindiğim bilgileri sizlerle paylaşırım.

bu jinekomastı beyler her ne kadar tek resimle teşhis koyamasakta bu tip sorunları olanların genelınde aynı hastalık jınekomastı oluyor cerraha gorunun bakın ne dıyor

aynı durum bendede var abicim soguk veya tırnaklarımla vücudumu titrettirince düzeliyor bir sonuca vardıysan bilgilendirebilirmsiin ?

arkadaşlar yazmadan duramadım :)

her yaz tatıle gıdınce bir elimle gizlice göğüslerimi mıncıklıyorumkı sertleşsin ucları başka turlu balon gıbı ucu oluyor utanıyor ınsan ama çaktırmadan yapıyorum bunu yoksa yanlış anlarlar annemlerde bana bakıp gülüyorlar derdimi biliyorlar :D

Arkadaşlar bugun çıktım doktara göğüs cerrahi için almıştım randevuyu fakat genel cerrahi ilgileniyormuş . Doktor biraz inceledikten sonra kan tahlili ve röntgen istedi . Böyle sorunlarda kan tahlili ve röntgene bakılmadan kesin birşey söyleyemediklerinden bahsetti. Kan tahlilini yaptırdım fakat röntgen ayın 09.01.2012 tarihine ertelendi . Yani kesin sonucu ayın 9 unda yazarım.

Arkadaşlar bugun çıktım doktara göğüs cerrahi için almıştım randevuyu fakat genel cerrahi ilgileniyormuş . Doktor biraz inceledikten sonra kan tahlili ve röntgen istedi . Böyle sorunlarda kan tahlili ve röntgene bakılmadan kesin birşey söyleyemediklerinden bahsetti. Kan tahlilini yaptırdım fakat röntgen ayın 09.01.2012 tarihine ertelendi . Yani kesin sonucu ayın 9 unda yazarım.

Kan tahlillerinde hormonlarına bakıyor. Sorun hormonsal mı diye. Değilse sebebini onlarda bilmiyor :)

Röntgende de yağlanmamı yoksa meme dokusumu var diye bakacak.

Can Kardeşim sadicn1811 Canım Kardeşim Hepimiz Senden Haber Bekliyoruz Güzel Haberler ve Anlaşılabilir 'Çözüm Bulundu' Gibi Güzel Cevaplarla Dön Ne Olursun Bize. Beklemedeyiz Aklında Bulunsun.

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı