Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kaliteli bir markayla aralarında pek fark yok ama çok kalite farkı var.Örnek bi hardline creatine bak birde weidergurseshalil dedi:yok kardeş, nerdeee bedava suplement. sadece fiyatı uygun. o yüzden genellikle hardline kullanıyorum. protein tozu ise gnc nin proteinin aynısı.
Bence bir daha kapsül alma bende 300 gr.weideri 45 ytl ye almışdım 2-3 ay öncegurseshalil dedi:100 kapsul hardline glutamine 24 ytl idi galiba.
Bulgar malları bile hardline dan daha iyi bence :lol: :lol:gurseshalil dedi:fakat creatin hakkında dediğin doğru gibi. ben ise ucuz diye aldım. 500 gr. son kullanma tarihi 2008 olduğu için atmaya da kıyamıyorum. o yüzden devam ediyorum. keske daha az yada kapsul olanı alsaydım. fakat en çok memnun kaldığım hardline ürünü %80 whey oldu. içimi ve sindirimi çok kolay. tabi weider ile yarışamaz. bu bir gerçek. herşeyin sonu maddiyatta bitiyor.
Protein tozlarında da süt şekeri (laktoz) var. Süt Alerjisi (Laktoz tahammülsüzlüğü/intoleransı) sorunu olabilir. Bol bol activia tarzı yoğurtlar yersen belki düzelebilirsin. Yoksa da sorun etme benim de alerjim var ama zaman zaman sorun oluyor hep değil.gurseshalil dedi:kardeş birde bişey soracam protein tozu bu aralar beni ishal ediyor. sizce ne olabilir?