guardbody
Özel Üye
kullandıgın markayı degıstır ve kullanmı su ıle yap.gurseshalil dedi:kardeş birde bişey soracam protein tozu bu aralar beni ishal ediyor. sizce ne olabilir?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kullandıgın markayı degıstır ve kullanmı su ıle yap.gurseshalil dedi:kardeş birde bişey soracam protein tozu bu aralar beni ishal ediyor. sizce ne olabilir?
Kilon 65'mi yoksa 75'mi :?: :?: son fotonda 65 gibi durmuyosunserdarx dedi:kilo almak için tüyolar alabilirim bi türlü kilo almıyorum lütfen bana yardımcı olun kilom 65 boyum 1.80![]()
gurseshalil dedi:son resim aralarda çekilmiş resim orada kilom yaklaşık 70 gibi. şimdi 80 kiloyum.
çekilen kırmızı resim deki halim 80 kg.
Pump Forever dedi:Cortes sen Gurseshalil ile serdarx 'i karıstırdın, 65 kilo olayını yazan baska serdarx miş![]()
gurseshalil dedi:merhaba arkadaşlar, bir konuda sizlere danışmak bilgi almak istiyorum. nature's best marka protein tozu aldık fakat bu protein tozları sürekli bizi ishal ediyor. sadece ben olsam neyse 3 arkadaşta aynı şekilde problem yaşıyor. son kullanma tarihinde herhangi bir problem yok. sizce neden olabilir? şimdiden teşekkürler... :cry:
hocam iyi hoş konuşuyondagurseshalil dedi:arkadaşlar herkese merhaba, ben osmaniyeden katılıyorum. forumda araştırma adına eski fakat bu kısımda yeniyim. bu spora başlamadan önce 56 kilodan yukarıya çıkamadım. spor olarak thai box vb. sporları yapıp aradığımı bulamadım. fakat 4 yıl önce bu sporla tanıştım. ilk zamanlar yılda 4 ay gittim. şimdi ise aralıksız 18 aydır bodybuilding yapıyorum. öncelikli amacım tanışmak. umarım hem tanışır hemde bu spor konusunda bilgi ve yorumlarımızı paylaşırız. teşekkürler...
![]()