Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Despo dedi:Kod:gogus herzaman duzenli girdim hareketi hep yedire yedire yaptım hep gogus idmanlarından sonraki gun goguslerim agrıdı ama gel gor ki istediğim gibi gelismedi onu nasıl yapmalıyım acaba bi fikri olan var mı?
Overtraining olmasin ?![]()
ultraukala dedi:genetik olabilir aslında göğüs problemi.Ama son bir yıldır vücudunu tepki vermediğini söledin şöle düşünüyorum ben (salvadorun bilgilerinden yararlanıyorum) eğer vücut tepki vermesse antremanlara kısa bi ara verilirse daha ii olurmuş sanırım şöle 15 gün gibi daha sonrasında tekrar gelişme sağlanabilir.Yalnışsam veya eksiklerim varsa salvador bi zahmet tamamlasın..
emin olabilirsin ki kimse de sana hayran deil bu forumda....musty2 dedi:KAUSAL bu sporu 7 aydır yapıyormusun sana saygı duyuyorum ve ne dersen dogrudur en az bı 3 senen gecsın ondan sonra senınle polemıge gırebılırım
bigbody, TURKIYE'DE sana hayrandı,nolur vucut yap dıye herkes sana yalvarıyor.TURKIYE'NIN sana ıhtıyacı var. :lol:
jay cutlerın fotosunu koyarakda olmuyor bu ısler ok 8)
Salvador dedi:ultraukala dedi:genetik olabilir aslında göğüs problemi.Ama son bir yıldır vücudunu tepki vermediğini söledin şöle düşünüyorum ben (salvadorun bilgilerinden yararlanıyorum) eğer vücut tepki vermesse antremanlara kısa bi ara verilirse daha ii olurmuş sanırım şöle 15 gün gibi daha sonrasında tekrar gelişme sağlanabilir.Yalnışsam veya eksiklerim varsa salvador bi zahmet tamamlasın..
Vücüdunuzda zayıf kaldığını düşündüğünüz kas gurubunu geliştirebilmeye yönelik yapılabilecek teknikler:
1-)Genel olarak vücudunuzda bir süredir gelişme olmadığını düşünüyorsanız yapmanız gerekenler:
-Antrenmanlara ara verilmeli 1 ay ila 15 gün kadar bir zaman yeterli olabilir.
-Antrenman yaptığınız salonu değiştirin bir süre.
-Eküriniz varsa ekürinizi değiştirin.
-Beslenme şeklinizde, yediğiniz besinlerde değişiklik yapın.
2-)Tekil olarak bir gelişme olmdığını düşündüğünüz bölgelerinize uygulayabileceğiniz teknikler:
-Uyguladığınız çalışma şekillerini değiştin.
-Set ve sayılarda değişiklik yapın.
-Belirli aralıklarda şok uygulayın mesela ayda bir.
-Antrenman esnasında çalıştığınız kas gurubuna konsantre olun ve hissederek hareketi yaın.
Bu bölümü aşacak bir açıklama oldu fakat yararlı olacağına inanıyorum. 8)
Saygılar...
teşekkürler DESPODespo dedi:MUSTY2 FORUMDAN ATILDI
altera (sanırım nicklerinizi kullanmama kızmıyorsunuz yaşım ufak da o yüzden söyleyeyim dedim(17 yaşındayım)) salvador emin olabilirsin ki ciddi anlamda ilgili ve sürekli olarak kendini geliştiriyor.Öğreniyor öğretiyor ,zaten forumumuzun amacı belli deilmi bilgilenmek.Bİrbirimizle bilgi alıverişinde bulunmak....altera dedi:Salvador dedi:ultraukala dedi:genetik olabilir aslında göğüs problemi.Ama son bir yıldır vücudunu tepki vermediğini söledin şöle düşünüyorum ben (salvadorun bilgilerinden yararlanıyorum) eğer vücut tepki vermesse antremanlara kısa bi ara verilirse daha ii olurmuş sanırım şöle 15 gün gibi daha sonrasında tekrar gelişme sağlanabilir.Yalnışsam veya eksiklerim varsa salvador bi zahmet tamamlasın..
Vücüdunuzda zayıf kaldığını düşündüğünüz kas gurubunu geliştirebilmeye yönelik yapılabilecek teknikler:
1-)Genel olarak vücudunuzda bir süredir gelişme olmadığını düşünüyorsanız yapmanız gerekenler:
-Antrenmanlara ara verilmeli 1 ay ila 15 gün kadar bir zaman yeterli olabilir.
-Antrenman yaptığınız salonu değiştirin bir süre.
-Eküriniz varsa ekürinizi değiştirin.
-Beslenme şeklinizde, yediğiniz besinlerde değişiklik yapın.
2-)Tekil olarak bir gelişme olmdığını düşündüğünüz bölgelerinize uygulayabileceğiniz teknikler:
-Uyguladığınız çalışma şekillerini değiştin.
-Set ve sayılarda değişiklik yapın.
-Belirli aralıklarda şok uygulayın mesela ayda bir.
-Antrenman esnasında çalıştığınız kas gurubuna konsantre olun ve hissederek hareketi yaın.
Bu bölümü aşacak bir açıklama oldu fakat yararlı olacağına inanıyorum. 8)
Saygılar...
salvador soylediklerine katılıyorum. sey dicem ben yazın basında 103 kiolydum butun yaz diyetle gecti ama cok ii bir diyet yaptım sanırım
cunku diyet sırasında idmanda tekrarları hic arttırmadım aksine son tekrarları dusurmustum
mesela bench press te son sette 2tekrar yapabilecegim baya agır bir kilo takıyordum baya zorlanarak 2 tekrarı yapıyordum hic ara vermeden yanlardan mesela 25 er kilo cıkarıp onu 6 tekrara veya iice kaldıramayasıya kadar basıyordum(en fazla 7 veya 8 tekrar) ve goguslerimin hayvan gibi sistigini hissediyordum ki diyette olmama ragmen olcu aldıgımı bile dusunuyordum o aralar
ama simdi araya ramazan girdi olcu kaybettiğimi dusunuyorum salvador senin de dediğin gibi sanırım tekrarlarla fln oynamalıyım heralde...
Allah gunah yazmaz insallah ama artık ramazanın bitmesini bekliyorum agırlık kaldırmayı cok ozledim yaw....
Aslında ben de yeni bir uyeyim ama bu vucutgelistirme olayında kimse kimseyi kucuk gormemeli sonucta boyle bir forum sayfası var amacları belli herkes birbirine yardımcı olmalı ve herkes kendisi icin en iiyi bulmalı die dusunuyorum
ben bodye ilk basladıgımda salonunumuzun hocası vardı ki hala aynı kisi izmirde kolları o zaman bulkken 45 fln geliodu walla aradan 6 sene gecmiş benim kollarım 45-46 fln gelio ki hocamın kollarıda 46 fln gelio
yani demek istediğim belli bir zamandan sonra sey mabeti olmuo "aaa o 3 senelik vucutcu ben 8 senelik vucutcuyum"
Saygılar