Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
deniz1916 dedi:doğal derken sadece supplement kullandım.Ondan başka herhangi birşey kullanmadım.
edobey dedi:deniz1916 dedi:doğal derken sadece supplement kullandım.Ondan başka herhangi birşey kullanmadım.
hani kıllık yapmıs olmayayım ama sen su supplement işinin detaylarını anlatsana bize 2 yılda avuçla yesen anca olur böyle bir vucut gerçi boy faktörüde var ama olsun ?
deniz1916 dedi:edobey dedi:deniz1916 dedi:doğal derken sadece supplement kullandım.Ondan başka herhangi birşey kullanmadım.
hani kıllık yapmıs olmayayım ama sen su supplement işinin detaylarını anlatsana bize 2 yılda avuçla yesen anca olur böyle bir vucut gerçi boy faktörüde var ama olsun ?
ben supplementleri çok kullanıyorum bana almanyadan devamlı geldiği için elimde çok çeşit var ve hiç kesmiyorum başladığım ilk günden beri kullanıyorum hiç ara vermeden.
edobey dedi:deniz1916 dedi:edobey dedi:deniz1916 dedi:doğal derken sadece supplement kullandım.Ondan başka herhangi birşey kullanmadım.
ben supplementleri çok kullanıyorum bana almanyadan devamlı geldiği için elimde çok çeşit var ve hiç kesmiyorum başladığım ilk günden beri kullanıyorum hiç ara vermeden.
peki genel olarak ortaya soruyorum :bir insanın başladıgı günden buyana takviye alması bana göre yanlış olsa gerek cünkü insan damarlarında gezen mevcut potansiyel gücünü bilmeden kullanmadan bir takım desteklerle sürekli olması gereknin üzerinde bir çalışma yapması ne kadar sağlıklıdır bu insan takviyeleri almayı bırakırsa performansında düşme olmazmı takviyeyle misal %80 çıkardıgı temeposu bu rumda %80 düşmeyecekmi ? ve bu düşüşün kişiye verecegı psikolojik zararı ne olacaktır ?
bana kalırsa yeni başlayan bir insan 6 veya 7 aydan sonra takviye işine grmeli bu süre ısınma ve hareketlere adaptasyon için kullanılmalı sonrasında iyibir program ve tıkanma başlayınca takviye besinler yinede arasıra biraz ara verip kendi bedensel kuvetiyle birşeyler yapmalıki vucut surekli bir şeylere ihtiyac duymasın peki araverme ve bırakma durumunda normal yasam dahi bana kalırsa kişiye zor gelecektir
bir örnek:belgesellerde izlemiştirsiniz boyunlarına halka takılı zürafa kadın denen kadınlar vardır bu kadınlar bir suç işlediklerinde ceza olarak bu halkalar çıkarılırmış ve kadın çok geçmeden ölürmüş neden ? çünkü o halkalarıı kullanmaktan boyun kasları gelişmezmiş ve çıkarılınca çok çabuk boyunları kırılıp ölürlermişler
(SORULARIM VE ÖRENEKLERİM RESİMDEKİ ARKADASI KONU ALARAK YAZILMAMIŞTIR YENİBİR BAŞLIK AÇMAMAK İÇİN BURAYA YAZDIM BU METİNE CEVAP VERECEK OLANLARDA YİNE BU ARKADAS ÜZERİNDEN CEVAP VERMEMELERİ KİŞİSEL RİCAMDIR)