Merhaba Sayın Üyeler

sparişi cuma gecesi 3 sularında verdim, cumartesi saat 13.00 gibi elimdeydi (istanbul). yurtici kargoyla gönderildi, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme büyük kolaylık. Hatırı sayılır bir araştırma yapmama ragmen daha uygun fiyatlı biryer bulamadım. gerçekten çok ilgili personele sahipler. hepsine tesekkür ediyorum..

tavsiye ederim saygılar..

Kesinlikle Her Türlü Ödeme Şekline Uygun . . .

ve Kesinlikle Çok Nazik ve İstekli Satıcılar Her Türlü Soruyu Sorabilirsiniz Adamlar Sabırlı Yani :D

internet üzerinden ılk alısverısımı yapdım ve aklımda bı kac sorun vardı ama haksız yere olduğu belı ıdı gercekden de cok guzel bı sıte guvenılır ve en ertesı gun sparısım elımde oldu tesekkurler emeği cekenlere sanırım bundan sonra her alısverısım burdan olcak ;)

Simdiye kadar yaptigim alıs-verislerde cok memnun kaldim. Hem ucuz du hemde güvenilir, üstelik kapıya kadar kargo teslim ve ayrıca bir ürün alırsanız yanında ufak hediyeleride oluyor.. :) Isini iyi yapan insanları her zaman sevmisimdir.. :D

sparişler gerçekten çok hızlı. shaker için teşekkür ederim ayrıca beklemiyordum
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddishAfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Detect language » Hungarian​

Güvenilir satıcı + Rahat Ödeme + Hızlı gönderi

Kredi kartı ile rahat ödeme ve esnek ödeme kolaylığı, Uygun fiyatlar, Söylenen saatte kargoya verilmesi, site üzerinden sürekli bilgilendirme, 24 saat içerisinde teslimat, Kaliteli ürünler ve paket içerisinden çıkan hediye ne denilebilirki, bu şartlarda başka siteden alışveriş yapmak pek mantıklı gelmiyor bana Teşekkürler Suplementler.com sitenizden ilk alışverişimdi ama son olmayacak. bench_O

perşembe günü siparişimi verdim cuma 1 gibi elime ulaşdı her aşamada mail yoluyla bilgilendirildim.güvenli alışveriş için teşkkür ederm

Akşam üstü sipariş vermeme rağmen ertesi gün öğlen elime ulaştı herzamanki gibi çok hızlıydı teşekkürler.

Müşterisini siparişinin her aşamasında bilgilendiren çok sorumlu ve güvenilir bir şirket, onlardan herşeyi gözü kapalı alırım.

Çok güzel bir alışverişti.Çok ilgilendirler.Herkeze tavsiye ediyorum.bftr ve supplementler shaker larda harika mutlaka alın derim.

Back
Yukarı