Merhaba Sayın Üyeler

Haftalardır sitenize giremiyorum, sanirsam yine bann yedim...

Haftalardır sitenize giremiyorum, sanirsam yine bann yedim...

Bir dönem kısa süreli teknik bir sorun vardı. Ancak bu sorun 4 hafta önce giderildi. Şu an böyle bir sorun yaşamamanız gerekir.

Hiç bir şekilde siteye erişim sağlayamıyorsanız, bağlantı bilgilerinizi bize özel mesaj yoluyla göndermenizi rıca edeceğim.
Güvenlik filtresi IP adresinizi engellenmiş olabilir.

Bir dönem kısa süreli teknik bir sorun vardı. Ancak bu sorun 4 hafta önce giderildi. Şu an böyle bir sorun yaşamamanız gerekir.

Hiç bir şekilde siteye erişim sağlayamıyorsanız, bağlantı bilgilerinizi bize özel mesaj yoluyla göndermenizi rıca edeceğim.
Güvenlik filtresi IP adresinizi engellenmiş olabilir.

Sanırsam gecen sene ne foruma ne de sizin sitenize girebiliyordum. Sebebini Despo'ya sordugumda Güvenlik filtresi IP adresimizi engellenmiş olabilcegini soyledi o da.

Ozel mesajla atacagım bilgileri.

Ilginize tesekkur ederim.

stoklara ne zaman tam anlamıyla ürünler gelmeye baslıyacak?

distribütörler artık Mp nin assault ve scitec in glutamin ve aminosunuda dagıtıma sundu yakında dymatize tekrar gelicek bunları aktif olarak ne zaman sitenizde bulabiliriz.

Bu ürün stokta yoktur! yaziyorsa bence stokta yoktur :)
onu bizde biliyoruz ama supplementler yazan shaker ile kendi reklamını yaptıkları için devamı gelir diye düşünmüştüm neyse weider marka alalım dünyaca ünlü bir marka zaten başka özelliği varmı acaba yoksa kabı daha kaliteli filan mı fiyat farkı varda çok para değil gerçi ama fiyat farkını merak ettim sadece

Bu ürün stokta yoktur! yaziyorsa bence stokta yoktur :)
Yani arkadas bir soru sormus stokta yoktur yazıyorsa yoktur yazmışsınız.Aynı soruyu bende soruyorum ama stokta yoktur yazıyor yok oldugunu da biliyorum ne gerek var böyle cevaplara neyi tatmin etmiş oluyorsunuz

Öncelikle merhaba, yurtdışındaki ürünlerle aradaki fiyat farkı iki katından daha fazla. Bu uçurum ileriki tarihlerde değişebilir mi, gerçekten çok merak ediyorum. Şahsen ben öğrenci olduğum için gerçekten para yetiştiremiyorum. En azından orta karar birşeyler sağlanması gerekmez mi?

böyle hızlı kargo görmedim :) dün öğleden sonra siparişimi verdim saat 22 de mailde yazdığı gibi kargo bilgileri gönderildi.şuan ürünü teslim aldım.siparişinizden 24 saat sonra sorunsuz bir şekilde ürününüzü teslim alabiliyorsunuz.çok memnun kaldım.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.teşekkür ederim her şey için.

Merhaba Deibler,

Fiyatlarda sürekli değişiklikler olabiliyor. Fiyat çok önem verdiğimiz bir konudur, mümkün olduğunca
Açık arttırma gibi sitelerde fiyatlar genelde daha düşük olur. Burada genelde bireylerin yurt dışından getirtikleri ürünleri satılır. Faturasız ve kaçak ürünler olunca bu fiyat farkı olabiliyor.

Bayilerde fiyatlar genelde aynı olur.
Bahsettiğiniz ürünleri ve sanal mağazaların isimleri özelden gönderirseniz seviniriz.

İlginize teşekkür ederiz.

ithalatcı firmadan teyit ettiğim bir mağazada hatta ismini sitede yazınca yıldızla kapatılıyor site. Muscletech Anabolic halo nakit ödemede 132 lira sizde 149.
Muscle Tech Mass-Tech Pro Series nakit 132 sizde 159.
bu iki örnek bana yetiyor sizi tercih etmemem ve sizin samimiyetinize güvenmemem konusunda. saygılar.

Size özelden bu bayileri yazmanızı ayrıca ürünleri yazmanızı rıca ettik. Piyasada 300'ün üzerinde ürün bulunmakta ve fiyatlarda özellikle şu sıralarda çok değişiklik olmakta (genelde zam)
Bahsetmiş olduğunuz ürüne sanal mağazamızda havale ile aldığınızda %5 indirim uygulanmakta bu nedenle fiyatı 159 TL değildir.
Ürünün piyasa fiyatı daha düşükse fiyatta düzenleme yapılır. Diğer bayilerden daha yüksek fiyata satma amacında değiliz. Buna benzer fiyat farkına rastladığınızda bize bilgi verebilirsiniz.

Bilginize sunarız

muscle pharm

supplementler com cevap verir misiniz stokta olmayan ürünleri neden sitenizde gösteriyorsunuz.muscle pharmın 4 ürünü var hicbiri stokta yok bunlar gelecek mi Türkiyeye gelecekse ne zaman gelecek?

Merhaba,

Satışını yapmadığımız veya yapmayı planlamadığımız hiç bir ürün sitemizde listelenmez.

Musclepharm ürünlerinden Assault en son satışa sunuldu ve çok kısa sürede tükendi.
Stoklarda olmasını beklediğimiz MusclePharm ürünleri:

Combat Powder
Muscle Gel
Creatine
BCAA
Glutamine
Re-Con
Bullet Proof
Assault

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Back