Merhaba Sayın Üyeler

Merhaba,

Satışını yapmadığımız veya yapmayı planlamadığımız hiç bir ürün sitemizde listelenmez.

Musclepharm ürünlerinden Assault en son satışa sunuldu ve çok kısa sürede tükendi.
Stoklarda olmasını beklediğimiz MusclePharm ürünleri:

Combat Powder
Muscle Gel
Creatine
BCAA
Glutamine
Re-Con
Bullet Proof
Assault

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

combat powder stoklara ne zaman döner net bir şey söyleyebilir misiniz?

Aynen MusclePharm Combat Powder acaba stoklara ne zaman girebilecek ?

Merhaba,

MusclePharm Assault, Re-Con ve Bullet Proof stoklarımıza girmiştir.
Combat ile ilgili bir gelişme olduğunda sizlere buradan bilgi vereceğiz.

Stoklara girecek olan ürünler hakkında bilgi almak için facebook fan sitemize de üye olmanızı önerebiliriz.

İlginize teşekkürler.

muscle pharm

Neden türkiyeye hep eski formül ürünler geliyor mesela scivation un eski formül ürününü getirdiniz satılıyor su anda yenisini de tüm badiciler bilir bodybuilding.com dan üstünde kocaman new formula yazıyor simdi de muscle pharm ürünleri hep eski formüller mesela assault ürünü combat powder ürünü vs.bunların yenileri gelmeyecek mi?neden eskileri geliyor?kafa_

Neden türkiyeye hep eski formül ürünler geliyor mesela scivation un eski formül ürününü getirdiniz satılıyor su anda yenisini de tüm badiciler bilir bodybuilding.com dan üstünde kocaman new formula yazıyor simdi de muscle pharm ürünleri hep eski formüller mesela assault ürünü combat powder ürünü vs.bunların yenileri gelmeyecek mi?neden eskileri geliyor?kafa_

getiren firmaya (kocaman gida) mail attim yeni formulluler gelirmi diye.cvp bile vermediler.anlicagin kimsenin umrunda degil.adamlar kar pesindeler belliki

bugun supplementler.com dan gelen pakedimi açtıgımda hayal kırıklıgı yaşadım gaspari glutamine için konusucam önce 1. si kapağın altında güvenlik kağıdı yoktu 2. si kapağın altında güvenlik kağıdı olmaması sebebiyle kapağın üstündeki güvenlik ambalajının içi glutaminle dolmuş yani içinden dısarıya sızma olmuş üründe kapağın üstündeki ambalajı çıkarınca bütün sızan bütün glutaminler arabamın içinde uçuştu sizce bu şekilde ürün satmak normalmi diğer hayal kırıklıgım ise aldıgım pro shaker in üstünde çıkmayan lekeler olması şaka gibi bir alışveriş oldu kutluyorum sizi.

Merhaba,

Glutamine ile ilgili sorun büyük ihtimalle kargo esnasında olmuştur. Açık olan hiç bir ürün kargoya verilmez.

Kapağın altında güvenlik kağıdının olmaması üreticinin tercihidir. Bunu düzeltme gibi bir şansımız yoktur. Ürünler o şekilde üretilip piyasaya sunuluyor.

Teyid için : http://www.gasparinutrition.com/about/company.aspx#contactUs
Ayrıca ithalatçı firma bilgileri türkçe etiket örneğinde mevcut.

Ürünler kargoya verildiğinde size şu şekilde mail gönderildi:

Not: Siparisinizi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz.
Ürün veya ürünlerin eksik olması durumunda tutanak tutturup kutunuzu teslım almayınız.
Aksi durumda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Shaker'da sorun varsa iade etmeniz durumunda size yeni bir shaker gönderilir.

Mümkünse özel mesaj yoluyla sipariş numaranızı paylaşabilir misiniz ?

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

MusclePharm ürünlerinden Protein Gel Shot ve ShredMatrix , CLA ürünleri stoğa ne zaman girer yada girer mi? Daha fazla çeşit olursa iyi olur malum dışarıdan alamıyoruz ..

Gaspari amino 8000 almayı planlıyodum ama şu yorumlardan sonra korktum güvenilir biyer değil heralde:(

supplementler.com adresinden ilk siparişimi yaptım.
Protein tozu ve shaker aldım.
29 Ağustos'ta verdim siparişimi ve ertesi günü elime ulaştı.
Her iki üründe sağlam elime geçtiği için sizlere teşekkür ediyorum.
Tavsiye ederim...

siparişi geç saatte verdim ama yinede öbür gün geldi gerçekten iyi çalışıyolar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:03 ----------

MUSCLEPHARM ASSAULT 736 GR blue aramo almayın tadı iğrenç limon felan alın

iyi akşamlar kıbrısta yaşıyorum ve bilgi almak için yukarıdaki numarayı aradım aradığım bayan bilgisinin olmadığını ama numaramı ve adımı alıp en geç yarın döneceğini söylemişti bana 5-6 gün önce sonra mail attım siteye hala cevap yok çok ilgisizsiniz böyle ben değil siz kaybedersiniz en az 500-600 liralık alış veriş yapıcaktım umarım bu yazdıklarımı en azından dikkate alırsınız özel olarak da pm atıyorum şimdi size

Back
Yukarı