merhabalar .. yardimci olursaniz sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

keyvan

Üye
merhaba arkadaslar oncelikle herkese kolay gelsin bol spor lu gunler diliorum .. araniza yeni katildim ve yardiminiza cok ihtiyac duyucagimi ve bilginizden yararlanicagimi dusunuyorum... aylardir spor yapiorum creatin bcaa ile bugun tribulus universal pro aldim ve kulanmaya basladim optimum hydro whey protein jack 3d glutamin /bcaa lekartin vitamin ve omega 3 kullaniorum .. bunlarin hepsini kullanmakta bir zarar vrami nezaman ara vermem gerekir ? eger deneyimlerinizle bana yaridimci olursaniz cok sevinirim herkese tekrar kolay gelsin

site kulanimini daha iyi bilmedigim burda yazdim yardimci olursaniz sevirnim

Anladığım kadarıyla birkaç aydır spor yapan birisin ve aldığın bu ürünlerin şu an için çok fazla olduğu bi gerçek, yine de kullanmak istiyorsan spor yaptığında bi ölçek protein alabilrisin ama bahsettiğin kadar yükleme bayağı aşırı olmuş , başarılar.

oncelıkle zaman ayırdıgın ıcın tesekur ederım ..bu yuklenme ıkazınızı bıraz daha acıklıyabılırmısınız tam olarak neye yuklenıyorum karacıger veya herhangı bır ıc organamı ?

Evet yani herhangi bir besinin sindirimi ve kana karışımı bu gıdalardan daha uzun sürer , dolayısıyla bunların fazla alımı hem doz olarak hem de çeşit olarak fazla alımı , iç organlara fazla yüklenmek demek kastettiğim buydu , başarılar.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı