Lorethlorien
Üye
hayır aksine memnunum fakat incline ile başlayınca bench presste kilo arttıramıyorum. bir antrenman incline, bir antrenman bench ile başlayacağım
üst göğüs yine çok geri kalırsa eski düzene devam 

Bence Sırt ile bacağı ayırsan ikisinde seversinmerhabar. dün yazamadım hocalar ilk günden ödevleri yardırdı. dün off günümdü ve beslenmem kötüydü. akşamki bir tabak pilavin yarisini yiyebildim spor olmayinca iştah ta olmuyor.. akşam da yulaf bitmişti sadece 600ml süt içtim. bugün de döner bitmiş okulda kalmamış bisküvi ile geçirmek zorunda kaldım. bugun sırt-kanat ve bacak çalıştım. en sevmediğim antrenman.. detaylar;
1.ÖĞÜN
2 yumurta
1 büyük bardak süt
3-4 dilim salam
Domates
2.ÖĞÜN
2.5 avuç leblebi
3.ÖĞÜN
1 paket tutku
1 kutu meyve suyu
4.ÖĞÜN
1 tabak bulgur pilavı (tavuklu)
200gr göğüs
1 muz
5.ÖĞÜN
1 tabak türkmen pilavı (tavuklu)
125gr göğüs
1 kase yoğurt
6.ÖĞÜN
Yulaf shake
SIRT-KANAT
Lat Pulldown Front 3x12 45kg
Lat Pulldown Back 3x12 45kg
Rowing Machine 3x12 35kg
Dumbell Rowing 3x12 12,5kg
BACAK
Leg Press 3x25
Dumbell Lunge 3x12 10kg
Squat 3x20 33kg
İyi geceler.
Bar dahil mi ağırlığa son sorum fazla kirletmeden konuyuaynen cok zorluyor midem bulanıyor başim dönüyor falan bayaği sıkıntılı oluyor antrenman.. bench press yaparkenki barı kullanarak yapıyorum
Hmm anladım bızım salonda da yok ben dips aletine koyuyorum varsa deneyebılırsın musaıtse eğeryok ya iyi oluyor sadelikten arınıyor konum
evet anladim, bar ağırlığa dahil squat rack mi diyorlar bilmiyorum bi alet var bari omuza almak için o yok işte öyle olunca fazla agır giremiyorum
kardio okullar açıldığı için artık zor ama belki dediğin gibi cumartesi sabahları üşenmezsem kalkıp koşarım. spora başladığım ilk ay öyle yapıyordum çok faydasını gördümBu konuyu hiç görmemiştim.Zaten son zamanlarda sadece günlüğüme girip çıkıyordum.. Birazdan yatıcağım için bütün yazıları okuyamadım
Öncelikle kardio olarak hafif olarak kesinlikle sabah kardiolarını öneririm açık havada..Sabah kalkıp kahve içtikten sonra yapmanı şiddetle tavsiye ederim..Yağ yakımı açısından çok iyidir..
Tabi şuan kütle almanı tavsiye ederim bunları normal kardio olarak yazdım.Zaten yazdığın gibi yüksek kalori alman daha iyi olur.Yağ oranının azaltmanın en iyi yolu kas kütlesini arttırmaktır bana göre..
Kolay gelsin..
Bariz bi büyüme var cok iyi hatta ikinci fotoda uzakta olmana rağmen daha büyüdüğün belli tebrikler 3 ay için çok iyi devammmmmerhabalar. bugün GÖĞÜS calıştım. tek bölge olunca rahat mı hissettim desem çok mu motive oldum desem bilmiyorum çok zevk aldım antrenmandan. bugün ölçü aldırdım hocama, göğüsü kesinlikle yanlış ölçtüğünü düşünüyorum. ben ölçtüğümde 98 çıkıyor hoca ölçünce 93. ben meme ucundan ölçüyordum sanirim cok az ustu de olabilir hoca bi degisik ölçtü.
OMUZ: 122
KOL: 33
GÖĞÜS: 93..
1.ÖĞÜN
2 yumurta
beyaz peynir
bir büyük bardak sut
1 muz
2.ÖĞÜN
1 avuç fındık
1 avuç leblebi
3.ÖĞÜN
1 adet kaşarlı tost
1 kutu meyve suyu
4.ÖĞÜN
250gr gögüs
1 tabak yoğurtlu bulgur
1 elma
1 avuç fındık
5.ÖĞÜN
150gr göğüs
3-4 adet kabaklı bir yiyecek ismini bilmiyorum
1 kase yoğurt
1 elma
6.ÖĞÜN
Yulaf shake
GÖĞÜS
Bench Press 4x12 48kg 48kg 50,5kg 50,5kg
Dumbell Fly 4x12 10kg
İncline Dumbell Press 4x12 15kg
İncline Dumbell Fly 4x12 10kg
Pullover 4x12 15kg 15kg 20kg 20kg
3 aylık detaysız befor after
BEFORE
![]()
AFTER
![]()
iyi geceler..
Bende haftada 2ye aldım tek hareket yine gelişme var ayrıca cok tekrar yapmanı öneririm gerekirse 30 tekrarçok teşekkürler kalflarım çok eksik herzaman yakınmışımdır fotoda da cok net cıkmış bacak gününde leg presste parmak ucuyla itiş yapmaya baslayacagim umarim faydasini görürüm..
aynen katılıyorum leg presste 25 tekrar squatta 20 tekrara başlayınca çok gelişme sağladım kas parçalara ayrıldı squatta agir girebilsem iyi olacak ama hayirlisiBende haftada 2ye aldım tek hareket yine gelişme var ayrıca cok tekrar yapmanı öneririm gerekirse 30 tekrar