Metcon

Selam arkadaşlar. Ayakkabı almaya ihtiyacım var ama varsa kullananlar ve bilgisi olanlara sormak isediğim bi konu var

Metcon 3

https://www.nike.com/tr/t/metcon-3-antrenman-ayakkabısı-GPTgJqL3

3 yıllık bi model ama bi mağazada indirimle 340 liraya düşmüş kısa süreliğine. Güç antremanları yapıyorum bu aralar 5x5 te ilerledim düz convers giyiyorum ama sanki biraz daha dengeli bi ayakkabıya ihtiyacım var gibi hissediyorum. Acaba bu model dışında bu fiyat bandında alınabilecek başka model tavsiyeleri var mı yoksa rahat ol al geç mi diyorsunuz?

Bir de biraz hibrid bi ayakkabı olduğunu duydum 3000 metre süreli koşu yapıyoruz orada da giyicem kullanılabilir mi bu da çok önemli benim için. Yanıtlarsanız sevinirim iyi akşamlar

Ben de Metcon4 xd ye bayılmıştım ama çok pahalı gelince reebok aldım 320 tl ye gayet güzelmiş şimdi baktım metconlar indirime girmiş indirimdeyken kaçırma reebok bile iyiyse onseçtiklerin her türlü iyidir
06997d65512cf1793da4f8fb13e0f9d3.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de Metcon4 xd ye bayılmıştım ama çok pahalı gelince reebok aldım 320 tl ye gayet güzelmiş şimdi baktım metconlar indirime girmiş indirimdeyken kaçırma reebok bile iyiyse onseçtiklerin her türlü iyidir
06997d65512cf1793da4f8fb13e0f9d3.jpg

Birazdan antremana gidicem cikinca almaya gidicem metcon 3 u. Heycanlandiran bi ayakkabi. Ama 3000 kosulari icin umarim rahatlikta saglar almadan giyip deniycem bakalim. saol yanit icin

Birazdan antremana gidicem cikinca almaya gidicem metcon 3 u. Heycanlandiran bi ayakkabi. Ama 3000 kosulari icin umarim rahatlikta saglar almadan giyip deniycem bakalim. saol yanit icin

hayırlı olsun size ben de pusuya yatıyorum kışa doğru mecbur düşecek fiyatlar 4xd yi alacağım :) şimdi reeboklara devam he bu arada reebok nanolar var onlar da efsane aklınızda bulunsun

hayırlı olsun size ben de pusuya yatıyorum kışa doğru mecbur düşecek fiyatlar 4xd yi alacağım :) şimdi reeboklara devam he bu arada reebok nanolar var onlar da efsane aklınızda bulunsun

Almış bulunmaktayım. 4 var mı diye sordum yine yoktu. ankarada sorduğum 2. büyük avm de de metcon 4 yoktu ilginç.

ayakkabı hakkında:

+lar
beklediğimden hafif antremanda avantaj
içindeki tabanlık ve ayakkabı kendi tabanı aşırı rahat evde çorapla geziyormuşum hissi verdi
Evdeki halter takımıyla deneme turu yaptım şöyle aceleyle, Squatta korkabileceğim kilolara çıkarım bununla o güveni verdi destekleyici bi yapısı var.

-ler

Sade şeyleri severim ama orjinal fiyatı 500liralarda olan bi ayakkabı için fazla sade o pahalı nike havası pek yok
ince yapısı sebebiyle dışarıda giyme düşüncesi olursa ileride suya çamura basmamaya çalışmak lazım yağmur falan çok bozar bence
sprint atılır ama sanırım 3000m tarzı koşuda giyemem bunu

Sonraki antreman gününe kadar bekliyicem bakalım hevesle deadlift yapmayı bekliyorum :) Yeni fikirler gelirse yazarım malum türkçe içerik internet ortamlarında fazla bulunmuyo paylaşım yapmayı sevmiyoruz millet olarak

Sırf squat, deadlift için o ayakkabı gereksiz ki fotoğrafta görünen burun hafif yukarı bakıyor bu da pek hoş sayılmaz. Yarışma düşüncen yoksa düz ve sert tabanlı herhangi bir ayakkabı işini fazlası ile görürdü. Hatta salonda çorapla çalışmaya sıkıntı çıkarmıyorlarsa zemine sağlam tutunma açısından en iyisi o denebilir.

Sırf squat, deadlift için o ayakkabı gereksiz ki fotoğrafta görünen burun hafif yukarı bakıyor bu da pek hoş sayılmaz. Yarışma düşüncen yoksa düz ve sert tabanlı herhangi bir ayakkabı işini fazlası ile görürdü. Hatta salonda çorapla çalışmaya sıkıntı çıkarmıyorlarsa zemine sağlam tutunma açısından en iyisi o denebilir.
Converselerle yapıyorum bikaç aydır oldukça iyi ama meslekten ötürü spor ayakkabıya zaten ihtiyacım vardı birazda heves oldu açıkcası. indirim bulunca da aldım diyebilirim.

Back
Yukarı