atesdagli
Üye
Bu ayki muscle and fitness dergisinde geniş bir yer ayrılmış Meter MEVSİMLER e dikkatlice okudum azimliyim ok çalıştım bu spor için hiç düşünmeden futbol oynamayı bıraktım türünden açıklamaları var sonuç olarak elde ettiği vücut bu sporla uğraşan birçok kişinin hayallerini süsleyen bir vücut bu inkar edilemeyecek bir gerçek bu vücuda nasıl ulaştığı konusunda farklı düşünen insanların olması gayet doğaldır sonuçta hiçbirimiz direkt olarak sporcu arkadaşımızın yanında yirmi dört saat nöbet tutmuyoruz ne kullanır yada kullanmaz bilmiyoruz kendi şahsi fikrim bu kadar yoğun bir anternman programında katabolik olmadan bu hale gelebilmek çok kolay değil farklı desteklerin alınmasının gerekli olabileceği kanâatindeyim ama bu durum kişiyi yani sporcuyu ilgilendirir sonuçta yetişkin bir insan biz sadece burada düşündüklerimizi paylaşıyoruz doğrudur yanlıştır söylediğim gibi bunu bilmemiz mümkün değil.
Bununla birlikte insanların düşüncelerini özgürce belli saygı sınırları içerisinde ifade edebilecekleri bir ortamda birilerinin çıkıp kendisi gibi düşünmeyen bütün forum üyelerine karşı burada söz konusu sporcunun avukatlığını üstlenmiş olması abes ile iştikal etmekte ve konu başlığı altında yorum yapmak isteyen forum üyelerinin isteklerini azaltmaktadır forum genelinde yaygınlaşan bu tür davranışların forum ortamını olumsuz etkilediğinin düşünüyor ve forum yöneticisi arkadaşların bu tür saldırgan davranışlar sergileyen üyelere karşı forumu korumak adına adaha dikkatli olmaları gerektiğinin düşünüyorum
Bununla birlikte insanların düşüncelerini özgürce belli saygı sınırları içerisinde ifade edebilecekleri bir ortamda birilerinin çıkıp kendisi gibi düşünmeyen bütün forum üyelerine karşı burada söz konusu sporcunun avukatlığını üstlenmiş olması abes ile iştikal etmekte ve konu başlığı altında yorum yapmak isteyen forum üyelerinin isteklerini azaltmaktadır forum genelinde yaygınlaşan bu tür davranışların forum ortamını olumsuz etkilediğinin düşünüyor ve forum yöneticisi arkadaşların bu tür saldırgan davranışlar sergileyen üyelere karşı forumu korumak adına adaha dikkatli olmaları gerektiğinin düşünüyorum