Meter Mevsimler

Normalde beli çok kalın olduğu için beğenmezdim ama yarışmaya sağlam hazırlanmış ve efsane denilebilecek bir form yakalamış
cb81f6d8a550a3cfe0767a807b07db14.jpg

Growth yüzünden hamile kadın gibi göbeği var zaten ama roid kullanmadığını iddaa edip 15 yaşındaki çocuklara hayal satan Meter kardeşimiz. Personel training'in de bi onuru var gerçekten. Tamam herkes yapıyor ama bu arkadaş kadar milleti ayakta götüren biri yoktur bence. Ayrıca o ünlü fitness modellerin hiçbirinde gh göbeği yok. Meter Dünyaca ünlüyüm diyor kendi sayfasında falan en iyilerle kıyaslıyor kendini kimsenin tanıdığı yok adamı. Vücudunu çok beğeniyorum göbeği hariç ama iticilikte master yapmış bi adam kesinlikle çok antipatik.

Bu forumda yazdık çizdik bu eleman hakkındaki gerçekleri... Ama hiç araştırmadan ağına düşmüşler ki elemanı zengin ettiler... Bu tür fitnessçılar kiralık hayat yaşar. Yurt dışındaki elemanlar da öyle... Hiç biri adam gibi yaşamaz.Pahalı kıyafetler giyerler kendilerini zengin gösterirler v.s v.s .. Bu ülkede vergi kaçırmak yasak, her kim bu elemandan online ders aldıysa gitsin şikayet etsin hakkını arasın.

Meter Mevsimler

32 mins · Bodrum · Edited ·

Insanlar benim ünlü ve populler olduğumu unutmuş olmalı özel hayatı ihlali ve saldırı suçunu araştırıp savcılık hakkında kendilerini koruyacak avukatı tutmaları onlar için en uygunu olacaktır. Sanal ortamda facebook twitter den adamlar idam ediliyor siz hala pc de oyun oynamak gibi görüyorsunuz burayı !! buradan birseyi paylaşmak face de sahte hesap açmak yada sil butonuna basınca hersey siliniyor mu ? Öyle mi sanıyor sunuz ?. Sananlara...Tum veriler acik adress telefon kimlik bilgilerinize savcilik bir tusla ulastigini bunun icin ilgilenen avukatlarım oldugunu.. Size bunun ne olduğunu hatırlatacagim...

Meter Mevsimler Para gücümün manevi gücümün ne kadar kuvvetli olduğunu son dönemde ki hayatım dan anlamanız gerekirdi. Tüm kayıtlar tuttum bu resimleri Paylaşan hepsini ağlatacağiiiimm! Herkese ibret olsun !! Bir 50 bin de buna gitsin....

Psikolojik dengesi bozuk ne yazik ki, bir gun kufreder takipcilerine, bir gun ozur diler, bir gun meridian isine girer, bir gun site acacagim der :) Kisacasi ne oldugu belli degil.

Yalan söylemese vücudu nadir vücutlardan, evet roid ve growth manyağı ama sonuçta antrenmanını ve diyetinide yapıyor.
Yalan söyleyerek, insanları kandırarak camiada adını çıkarmış bir kere, bundan sonra ne yapsa boş.

Ben,sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısını severim. Kemal ATATÜRK ... Böyle sporcular bugün var yarın yok.HGH ve anabolik küre girmeden önceki haline de bakın genetiği öyle müthiş değil.abartmaya gerek yok.ingilizce biliyor ve kıbrıs vatandaşı diye sponsorluk aldı.Çok daha iyi sporcularımız var

Bu spora yeni başlayan biri bile ne mal olduğunu anlayabilirken doğalım demekle kimi kandıracağını sanıyor bilmiyorum ama ben şuan kulaklarını çınlatıyorum :)

Meteroid ne yaptıysa olmadı, yurtdışındaki fitness modellere özendi, gitti normal hayranları gibi sıraya girip fotolar çekildi, çevrem geniş ayağı yapmaya çalıştı, lüks bir yaşam sürüyormuş izlenimleri verdi. Ama hakkını yememek lazım iyi kekledi bir çok arkadaşı. Umarım millet uyanır da para kazandırmaz bu arkadaşa daha fazla. Bu arada girdiği son yarışmada ilk 10'a girememiş sanırım, canı saolsun :) o göbekle anca bu kadar...

tüyapta fuarda gördüm baya konuştuk bi ara büyükler yarışması bitince oda sahneye çıktı baya iyi hayvan :D ama insanları keklemesi hoş değil

Meteroid ne yaptıysa olmadı, yurtdışındaki fitness modellere özendi, gitti normal hayranları gibi sıraya girip fotolar çekildi, çevrem geniş ayağı yapmaya çalıştı, lüks bir yaşam sürüyormuş izlenimleri verdi. Ama hakkını yememek lazım iyi kekledi bir çok arkadaşı. Umarım millet uyanır da para kazandırmaz bu arkadaşa daha fazla. Bu arada girdiği son yarışmada ilk 10'a girememiş sanırım, canı saolsun :) o göbekle anca bu kadar...
Sonraki yarışmada 1. Oldu

Back
Yukarı