• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

mexnimorte resimler yorumlarınızı bekliyorum

yavuz programı uyuglayabiliyorum artık alıştım pek sorun olmuyor ama dediğin gibi karbonhidrat amacıma göre az kalıyor bu nedenle karbonhidrat alımını arttırdım

ben de kendi diyetimle ilgili forumda hala araştırıyorum; aynı şekilde karbonhidratı artırmayı düşünüyorum ancak fazla kalori alıp yağlanmaktan korkuyorum. çok dengeli yapmam lazım. sen kh'ı hangi öğünlere nasıl pay ettin açıklayabilir misin?

ben de kendi diyetimle ilgili forumda hala araştırıyorum; aynı şekilde karbonhidratı artırmayı düşünüyorum ancak fazla kalori alıp yağlanmaktan korkuyorum. çok dengeli yapmam lazım. sen kh'ı hangi öğünlere nasıl pay ettin açıklayabilir misin?
balcis resimleri koyduktan sonra forumda biraz daha araştırma yaptım önceden öğlen öğle arası ve akşam yemeklerindeki kh kaynağı makarna yada pirinci göz kararı alıyodum ama karar neye göre sonra gittim bi ufak baskül aldım şimdi onunla haşlamadan önce ölçüyorum 100gr makarnada yaklaşık 75 gr kh var eskiden en fazla 150 gr falan kh alıyormuşum şimdi ölçerek yemeye başladım günlük 230-250 gr civarı kh almaya çalışıyorum bunuda öğlen 150gr öğlen arası 75gr akşam 75gr makarna olarak paylaştırmaya çalışıyorum

ben hali hazırda her gün sabahları çeyrek-yarım ekmek arası beyaz ekmekli tostumdan aldığım karbonhidrat hariç bir de çalışmalardan 2 saat önce (haftada 3 gün) sanıyorum (haşlanmış halde) 100-150 gr arası makarna ya da pirinç tüketiyorum. bir ara fotoğraflarımı üye fotoları kısmına ekleyip soracam, o zaman belli olacak kesin durum nedir.

elektronik küçük basküller var mutfak için. 20 ytl civarı. protein tozu dahil herşeyi onunla tartabilirsiniz, aklınızda soru işareti kalmaz.

Back
Yukarı