Meyve suyuyla mı Protein Tozuyla mı?

Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart ve
Optimum Nutrition Creatine ürünlerine sahibim.
Daha önce bu konular konuşulmuş ama tam kesin bir şey bulamadım forumda.
Creatine'i Whey ile mi almalıyım yoksa meyve suyuyla mı? Hangisi daha verimli olacaktır?:(

aklıma kreatini protein tozunun içine katıp üzüm suyu ile içmek geliyor fakat gold whey kompleks bir protein uzun salınımlı olan(kazein) proteinini üzüm suyuyla aldık diye normalinden daha kısa sürede sindirilmesinden korkuyorum.

yani normalde kazein 8 saatte sindiriliyor 8 saat boyunca kaslara azar azar protein takviyesi yapıyorken,üzüm suyu ile alınca daha çabuk kana karıştığı için bu süre 8'den 5'e falan düşer mi?
bunun cevabı eğer hayırsa kreatin+protein tozunu üzüm suyu ile almak en makuludür bence.

aklıma kreatini protein tozunun içine katıp üzüm suyu ile içmek geliyor fakat gold whey kompleks bir protein uzun salınımlı olan(kazein) proteinini üzüm suyuyla aldık diye normalinden daha kısa sürede sindirilmesinden korkuyorum.

yani normalde kazein 8 saatte sindiriliyor 8 saat boyunca kaslara azar azar protein takviyesi yapıyorken,üzüm suyu ile alınca daha çabuk kana karıştığı için bu süre 8'den 5'e falan düşer mi?
bunun cevabı eğer hayırsa kreatin+protein tozunu üzüm suyu ile almak en makuludür bence.

Karıştırıyorsunuz sanırım optimum goldda kazein yoktur %100 wheydir zaten adı üstünde optimum whey gold 100% whey.

Üzüm suyu whey creatine hepsi karıştırılıp içilebilir

Kardeşim bak benim de bu sorunum oldu. 5 gram başın a100ml üzüm suyu önerdiler. Kutuda ise 500ml su ile tükütin diyor. Ben yükleme yapmıyorum. Oyüzden 2.5 gram ( 1çay kaşıgı ) ant önce küçük su şişesinin 5/1 ni üzüm suyu geri kalanını normal su ile dolduruyorum ve creatini koyup karıştırıyorum. Ant. sonrası ise 100ml üzüm suyu + 400ml su ile whey + creatin(2.5gr) alıyorum aynı shaker'da

Antremandan once seker almanizin amaci ne ? Ben antreman oncesi seker aliminin iyi birsey olmadigini dusunuyorum.

Antremandan sonra ise hepsini birden karistirip icebilirsiniz

Uzum suyu ile icince kana daha mi hizli karisiyormus?

Antremandan once aldiginiz seker antreman sirasinda ani kan sekeri dusmesine sebebiyet verebilir. Bu da sizi sikintili bir duruma sokar. o yuzden benim tavsiyem antremandan once su ile birlikte karistirmaniz.

Uzum suyu ile icince kana daha mi hizli karisiyormus?

Antremandan once aldiginiz seker antreman sirasinda ani kan sekeri dusmesine sebebiyet verebilir. Bu da sizi sikintili bir duruma sokar. o yuzden benim tavsiyem antremandan once su ile birlikte karistirmaniz.

Dostum ben de başkasının tavsiyesi üzerine dedim. Herkes farklı birşey diyor neden kesin kalıplar yok bu sporda duh

Back
Yukarı