MHP Glutamine-SR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 78 73,6%
  • Orta Karar

Votes: 21 19,8%
  • Başarısız

Votes: 7 6,6%

• Total voters
    106
Ürünü antreman sonrası ve yatmadan ..
Off günlerde ise sabahları kullanmaya başladım...
DÜn yatmadan aldığım 300 ml su ile 1 ölçeğin pek tadı yoktu...
Rengi aynı rakı gibi oldu :D
Ama tadı içilmiyecek gibi değil ;)

Ürünün etkisini ilerleyen zamanlarda yazıcam...

Ürünü antreman sonrası ve yatmadan ..
Off günlerde ise sabahları kullanmaya başladım...
DÜn yatmadan aldığım 300 ml su ile 1 ölçeğin pek tadı yoktu...
Rengi aynı rakı gibi oldu :D
Ama tadı içilmiyecek gibi değil ;)

Ürünün etkisini ilerleyen zamanlarda yazıcam...

su ile değilde süt ile alırsan o süt resmen çamur tadına dönüyor

su ile değilde süt ile alırsan o süt resmen çamur tadına dönüyor

12 saat vücutta kaldığı için süt ile almayı pek düşünmüyorum..
Söylediğin iyi oldu , bundan sonra hiç almam süt ile thums:

sonunda amerikadan arkadasım sayesinde cok makul bir fiyata geldi ve kullanıma başlıyıcam en kısa zamanda etkilerini paylaşırım.Kullanım olarak on günler yatmadan bir kaşık antremandan sonra yarım kaşık off günler sabah bir kaşık olarak planladım yeterlimi yoksa az mı ?

sonunda amerikadan arkadasım sayesinde cok makul bir fiyata geldi ve kullanıma başlıyıcam en kısa zamanda etkilerini paylaşırım.Kullanım olarak on günler yatmadan bir kaşık antremandan sonra yarım kaşık off günler sabah bir kaşık olarak planladım yeterlimi yoksa az mı ?

Antremandan sonra da 1 ölçek al derim. On günlerde 10 offlarda ihtiyacına göre 5-10 arası kullanmalısın benim fikrimce .

Bende şimdi içtim de tadı o kadar da içilmeyecek gibi değil , su ile içtim ...
Bir de bize ucuza gelse :D

protein ile karıstırarak tüketiyorum simdilik olmazsa tek basına içmeye döndürebilirim.tad olarakta muzlu sytha-6 le pek farkedilmiyor ama iyi calkalamak şart topaklanma yapabiliyor.

ben şuana kadar aldığım her ürünü uzun gitsin die az az kullandım hiç bi halta yaramadı :) bu sefer
mhp glutamın de aldm 300 gr
30 gun boyunca
sabah uyanınca 2 ölcek glutamin 1 ölcek gaspari myofisuon
ve yatmadan glutamin 1 ölcek ve protein ..
buna ek olark idman günleri 4 idman öncesi amıno3000 4 idman sonrası
vede idman snrası bcaa+ multipower ın 5 tane alıcam ytmadan aldıgım whey ve glutamını idman gunlerı ıdman snrasına cekıcem

1 ayda 400 liralık bi para gidicek bikerede böle deneyim dedim abartmışmıyım :)
glutamın kullanımım hakkında tavsiyeleriniz ne olur o yunzden herseyı yazdım net olsun dıe

ben şuana kadar aldığım her ürünü uzun gitsin die az az kullandım hiç bi halta yaramadı :) bu sefer
mhp glutamın de aldm 300 gr
30 gun boyunca
sabah uyanınca 2 ölcek glutamin 1 ölcek gaspari myofisuon
ve yatmadan glutamin 1 ölcek ve protein ..
buna ek olark idman günleri 4 idman öncesi amıno3000 4 idman sonrası
vede idman snrası bcaa+ multipower ın 5 tane alıcam ytmadan aldıgım whey ve glutamını idman gunlerı ıdman snrasına cekıcem

1 ayda 400 liralık bi para gidicek bikerede böle deneyim dedim abartmışmıyım :)
glutamın kullanımım hakkında tavsiyeleriniz ne olur o yunzden herseyı yazdım net olsun dıe

spor geçmişin 2 yıla yakın ise çok abartı bir durum yok..
zira bcaa, glutamine , whey , amino asit belirli bir aşamaya gelmiş her bodycinin kullandığı supplementlerdir..
bence bu kombineyi kesinlikle creatine eklemelisin..

Hem ucuz , hem de etkisi yadsınamaz...

glutamin kullanımı için ise ,

bende MHP glutamine kullanıyorum , bu glutamine zaman salınımlı 12 saat ..
o yüzde kullanım sürelerinin arasında bu kadar süre olsun ...
ant.sonrası mutlaka ama mutlaka da glutamine almaya bak..
off günlerde tek ölçek al , ürün pahalı ziyan etme..

8 aylık sporcuyum eskden yapıp yapıp bırakırdım ama suan düzenli 8 ay gibi
yaptıgım kombinenin etkisi henüz olçü olarak karşılığını alamasamda cünkü 1 ay dolmadı bile performans güç artışı olarak çok iyi ...
ancak gerçekten bunu denedim ben sabah 7 de kalkan biri olamama ragmen yatmadan önce glutamine i protein e karıstırıp içtimmi gece 1 de olsa 10 litre kahve içmiş gibi sinir bozucu bi şeklde uyku kaçırıyo buna kendimde emin oldum neden böyle oluyo acaba :(

Glutamine in uyku kaçırdığını ilk kez senden duyuyorum ..
Ama uykunun kaçma sebebi glutamin olamaz ..
Mutlaka başka bir sebebi vardır , bir kaç gün yatmadan glutamin alımını kes , eğer durum değişmezse o zaman sebep glutamindir diyebilrsin ancak..

8 aylık bir sporcu için ise , hepsi birden çok ,önce whey ile açılışı yapıp diğerlerini zaman ilerledikçe bir bir soksaydın keşke hayatına , ama olan olmuş , bilinçli bir şekilde kullan tüm supplementleri , zira spor geçmişin çok değil ..

aynen cok kullanmak istemiorm zaten glutamını buyume hormonuna kakıda olsun dıe bı kutu bıtırdım

bundan snra whey+amıno+bcaa olarak ilerliycem ..

diğer glutaminler ile karşılaştırmadım ama bu glutamini 2 aydır kullanıyorum, sabah kalktığımdaki yorgunluk hissi %40 azaldı diyebilirim, ayrıca gerçekten bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Ha psikolojik olumlu etki yapar diyorlar onu görmedim :)

Glutamine in uyku kaçırdığını ilk kez senden duyuyorum ..
Ama uykunun kaçma sebebi glutamin olamaz ..
Mutlaka başka bir sebebi vardır , bir kaç gün yatmadan glutamin alımını kes , eğer durum değişmezse o zaman sebep glutamindir diyebilrsin ancak..

8 aylık bir sporcu için ise , hepsi birden çok ,önce whey ile açılışı yapıp diğerlerini zaman ilerledikçe bir bir soksaydın keşke hayatına , ama olan olmuş , bilinçli bir şekilde kullan tüm supplementleri , zira spor geçmişin çok değil ..

ben kullandığım zamanlardada uykumu kaçırıyordu bu ürün.kaç defa denedim ama olmadı.kreatinde bir miktar uyutmuyor ama bu kısa bir süre oluyor.glutamin sr öyle değil ama ister yatmadan 30 dk önce ister yatmadan hemen önce istersem gece uyandığım zaman saat 3-4 gibi alıp yatayım yine uyutmuyordu.

bu neden kaynaklanıyor hiçbir fikrim yok açıkçası ama durum benim için böyleydi.

bende uyku sorunu yapmadı ..

sizlerde neden böyle bir etki gösterdi merak ettim ..

cidden bu ürün kötülemekle alakası yok ama bndede ciddi uyku sorunu yaptı

glutaminin uyku kacırabilcegini düşünmemiştim hni duymamıstım bile ama ben normalde 7 de 6 da kalkan biriyım 11 12 de uykum gelir ama bu ürünü kullanırken yatıorm yataga dön allah dön kafayı yicek gibi oluyodum hiç anlam veremiodum çok geç anladm bundan dolayı oldugunu :) kime nasıl etki gösterir bilemem ama bende eksisi bu artısı ise güç artışı enerji ...

aynı sorun bendede var. geceleri yatağa girdiğimde saatlerce uykuya dalamıyorum acayip bi uyku sorunu yaptı. etki olarak çok iyi antrenmandan bir gün sonra ağrılarım çok azaldı ancak bu uyku sorunu kötü.

Bugün glutamine almayı düşünüyorum, elimdeki bitmek üzere. En iyi glutamine'lerden birisi olarak söyleniyor. Bide ben deneyeyim :)

Back
Yukarı