Ürün tanıtımında hızlı emildiği ve %90'nının 1 saat içinde kullanıldığı yazıyor. O yüzden BCAA metabolizmasını desteklemek için antrenmanlardan önce alınması tavsiye ederim. Antrenmandan önce 10gr, antrenman sırasında 10gr ve sonrasında 10gr alabilir ya da antrenmanlarınız sırasında başka takviyelerde kullanıyorsan bu miktarı 5gr a düşürebilirsin. Antrenman yapmadığın günlerde kandaki glutamin miktarı artışını sürdürmek için en az 5 gr. glutamini alabilirsin.[DOUBLEPOST=1411069821][/DOUBLEPOST]Bu ürünü yatmadan almak daha mantıklı bence.spor sonrası normal çabuk karışacak glutamine alınması daha doğru ? Yanlışmıyım
Glutamin BCAA lar ile birlikte kullanıldığında kas kütlesinin ve performansın büyük ölçüde artmasını sağlar. Amonyak miktari, böylelikle glutamin doğrudan BCAA metabolizmasını etkiler. Ayrıca dışarıdan alınan glutaminin mTOR sinyalleri ilk olarak BCAA lara (özellikle lösin) ihtiyaç duyar. BCAA ile glutamin in birlikte alınması kas ve performans artışına yardımcı olur. Bu yüzden birlikte kullanabilirsin. Ayrıca MHP nin BCAAsında B6 vitamini de var.Arkadaşlar yeni aldım bu ürünü. Ayrıca Weider CFM whey kullanıyorum; ama bitmek üzere. Ultimate Prostar %100 ya da Dymatize İso 100 almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz. Bir de BCAA almayı planlıyorum 3'ünü beraber kullanmayı planlıyorum. Mhp'nin BCAA'sını tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim...
anrenman öncesi 5 gr bcaa ve 5 gr glutamini aynı shakerda karıştırıp almak mantıkllımı?
birlikte kullanabilirsinanrenman öncesi 5 gr bcaa ve 5 gr glutamini aynı shakerda karıştırıp almak mantıkllımı?
BCAA Matrixte birlikte , demekki kullanılabiliyoranrenman öncesi 5 gr bcaa ve 5 gr glutamini aynı shakerda karıştırıp almak mantıkllımı?
Arkadaşlar, bugün yarın bu ürünle birlikte scivation xtend bcaa almayı düşünüyorum. Sormak istediğim,
ayrıca gaspari aminomax 8000 gibi kompleks bir amino da almalı mıyım, almam gerekiyorsa ne şekilde kullanmalıyım?
Benim sorumada bakar misinz ya![]()
Yetkili Satıcı: MHP Glutamine-SR
Arkadaslar mhp firmasinin glutamine urunu olan glutamine sr 12 saat vucutta kalarak kaslari besledigini iddia ediyor. her olcekte 5 gr l- glutamine ve 1 gr Low Di Glucose Polymer Matrix, MicroTex Hydrogenated Vegetable Oil, Soy Lecithin mevcut. sahsen kullandigim bu glutamine destegi iddia ettikleri kadar sistemde kalacagina pek inanmasam da en az 4-5 saat bile aktif kalsa kardir yaklasimiyla, yaklasik 2 saat icinde deaktif olacak normal l- glutamine urunune tercih ettigim bir supplement.
MHP Glutamine-SR at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Glutamine-SR