Migros'ta Sinbo Tartı 16.9 lira

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reddie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Reddie

Üye
Migros'ta boyle bir kampanya yapmislar, 19.90 dan % 15 elektronik indirimi uygulatip 16.90 a alabiliyormusunuz. Forumda bu kadar kilosuna dikkat eden insan olduguna gore ihtiyaci olan illa ki vardir

bWuwq.jpg

3 tl pek bi indirim değilmiş ama elektronik tartıların bu kadar ucuz olduğunu bilmiyodum. almak lazım bi tane. hazır yeri gelmişken şunu sormak istiyorum. evde ikea marka elektronik olmayan tartıda 60 kilo gelirken, fitness salonundaki elektronik tartıda 67 geliyorum. elbise, ayakkabı, midemin dolu olması 7 kilo etkilemez. hangi kilo doğru acaba. neyi baz almak lazım

yok tavsiye etmıyorum bu dijitalleri :D insanı deli ediyor :)
fiyatına aldanmayın sakın 1 bardak su iç +200 gr zaten insan oğlu hassas dır varsın tartınız hassas olmasın arkadaslar
yada benim gibi yapın :) aç ken dijitalde tokken normal tartıda tartılın :D

sinbo ürünlerini kesinlikle almayın arkadaşlar.. 1 hafta dan sonra çalışmaz.. Demedi demeyin en az 5 kere şahit oldum..

sinbo ürünlerini kesinlikle almayın arkadaşlar.. 1 hafta dan sonra çalışmaz.. Demedi demeyin en az 5 kere şahit oldum..

simbo'nun dijital tartısını (bundan daha kaliteli bir model), yumurta haşlama makinası ve mutfk tartısını kullanıyorum. gayet memnunum.

hatta mutfak tartısı bozuk çıktı paketten servis iki gün de yenisini verdi. şu an gayet güzel çalışmakta.

bir de traş makinam var simbo marka ama o pek işe yaramaz.

kalite üründen ürüne değişebiliyor sanırım.

25 TL verip dijital hassas mutfak terazini almıştım. Gün aşırı da kullanıyorum, gayet sapasağlam şekilde mutlu ve mesut geçiniyoruz kendisiyle. Beni hep güldürdü, iyidir.

Back
Yukarı