castorpollux
Üye
5 lira...fiyatı uygunmuş gerçekten de...iyiymiş bayer'in ürün, fiyatı hakkında bir bilginiz var mı?
5 lira...fiyatı uygunmuş gerçekten de...iyiymiş bayer'in ürün, fiyatı hakkında bir bilginiz var mı?
Suda eriyen bi multivitamin kullanıyorum.
Benim takildigim urun de ZMA. ZMA'da 2000mg B6 vitamini var. B6 vitamin eksikligi olanlarin kullandigi apikobalde ise 250mg var. Ama gunluk alinmasi gereken 2mg. Aradaki deger farklari oldukca yuksek. Ben su an apikobal aliyorum ve idrardaki kokudan anlasiliyor ki aldigim B6 vitaminin bir kismini kanalizasyona yolluyorum. Bu durumda ZMA urunundeki bu yuksek orandaki B6'nin esprisi ne olabilir? Dogrudan kullanilmayan reaksiyonlari hizlandiran (katalizor) bir etkisi mi var acaba?
merhabalar
forumu uzunca araştırmama ragmen hala kafamda net bir marka oluşmadı buradan sizlere sormak istedim günlük ihtiyacı karsılamak için alınabilecek bir ürün önerebilecek varmı her konuda yada mesela sadece zma kullansam işe yarar mı digerlerini günlük ögünlerden elde etsem? vm75 vm2000 en cok lafı gecenler animal pak tartışmasız en iyi sporcu multivitamin ve minarel destegi ama ondan sonra önerilebilecek marka nedir? yada hepsini ayrı ayrı alıp kombine mi daha mantıklı çinko ayrı magnezyum ayrı gibi
spor sırasında içtiğim suyun içerisine 1 tablet supraydn efervesan atsam nasıl olurbugün aklıma geldi
![]()