TheExtremist
Üye
Arkadaşlar 15 gün önce düzenli idman'a başladım ,tabi bundan önce 6 sene boyunca bazen düzenli bazen düzensiz bir body building geçmişim var.Yaşım 20,boyum 1.87 şuanki kilom 92. 15 gün önce BB ye başladığımda 96.6 kilogram idim.Tabi 15 günün 13'ünde gidip herseferinde sıkı bir kardio ve idman programı izleyerek baya bir hafifledim.Tabii bunun ne kadarı su ne kadarı yağ bilemeyeceğim.Her idmanım en azından 1 sa 20 dk sürüyor.Bunun yanında 2 saat yaptığım bile oluyor bazen.Bu sıkılaşma,zayıflama ve yağ yakma döneminde 15 gündür animal cuts, aminoasit ve bcaa kullanıyorum.Antremanları şimdiye kadar bu kadar istekle çıkardığımı hatırlamıyorum hiç (ilk defa kullanıyorum).Şimdi ise işler biraz daha karışıyor çünkü glutamine,bcaa,aminoasit ve lipo 6 black ilke devam etmeye karar verdim ve aldım.Bunları nasıl ve ne şekilde kullanmalıyım gün içerisinde?
Ultimate Nutrition Xtreme Amino - 330 tb - 3 tablet 4,5 gram
Dymatize 5050 BCAA Complex 300g
EAS L-Glutamine 400g
Nutrex Lipo 6 Black 120tb.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar BodyBuilding sporunda uzun vadeli hedeflerim var.Bu sene 6 senedir yüksek yağ oranıyla katlandığım vücudumu artık adam gibi bir şekle sokmak istiyorum ve 1 senemi bu işe ayıracağım.Önümüzdeki dönem ise hacim çalışmalarına başlayacağım.O yüzden bu sene elimde varolan kası minimum kayıpla muhafaza etmek istiyorum.O yüzden supplement lerin arasında whey protein koymadım.Çünkü evde haftada en az 4 gün tavuk/balık veyahut kırmızı et pişiriyorum,ve yağsız süt,yulaf,lor ve yoğurt gibi gıdalarla da aram iyi.Bu seneki tek amacım yaza kadar kaslarımı belirgin bir görünüme kavuşturmak ve herkesin istediği six-packs :evil:
Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar
Mert Yılmaz
Ultimate Nutrition Xtreme Amino - 330 tb - 3 tablet 4,5 gram
Dymatize 5050 BCAA Complex 300g
EAS L-Glutamine 400g
Nutrex Lipo 6 Black 120tb.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar BodyBuilding sporunda uzun vadeli hedeflerim var.Bu sene 6 senedir yüksek yağ oranıyla katlandığım vücudumu artık adam gibi bir şekle sokmak istiyorum ve 1 senemi bu işe ayıracağım.Önümüzdeki dönem ise hacim çalışmalarına başlayacağım.O yüzden bu sene elimde varolan kası minimum kayıpla muhafaza etmek istiyorum.O yüzden supplement lerin arasında whey protein koymadım.Çünkü evde haftada en az 4 gün tavuk/balık veyahut kırmızı et pişiriyorum,ve yağsız süt,yulaf,lor ve yoğurt gibi gıdalarla da aram iyi.Bu seneki tek amacım yaza kadar kaslarımı belirgin bir görünüme kavuşturmak ve herkesin istediği six-packs :evil:
Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar
Mert Yılmaz