demircan256
Üye
Selam arkadaşlar...
Ben bugün cildiye uzmanına gittim( uzmandemek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü asistan dı sanırım) saç dökülmesi için sorunum olduğunu belirttim ve bana başlıktaki ürünü yani Minoxil Forte saç spreyini önerdi...sgk karşılıyormu dedim..kozmetiğe girdiği için hayır dedi..v.s..neyse..peki dedim ne kadar kullanmam gerek dedim..en az 6 ay düzenli kullanmam gerektiğini söyledi...
her bir kutusu 1 ay gidiyormuş..ortama 6 kutu kullanmam gerekli...
kutusu 52 tl...
şimdi mesele para değil..ben bilginiz olsun diye yazıyorum..
biraz arştırdımda...birçok yerde erkeklik elden gider diyorlar..sanırım anladınız....
bazı yerlerde ise meme büyüemsi yaptığını okudum...
ama çoğunluk erkeklik olayı ile lgili...
acaba burdakilerden bu ürün hakkında bilgisi olan kişielr varmı..sonuçta bu forumda kimyacı birçok arkadaşımız var belki bilgi leri vardır...
şimdi kel kalmayalım diye erkeklikten olmayak duh
Ben bugün cildiye uzmanına gittim( uzmandemek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü asistan dı sanırım) saç dökülmesi için sorunum olduğunu belirttim ve bana başlıktaki ürünü yani Minoxil Forte saç spreyini önerdi...sgk karşılıyormu dedim..kozmetiğe girdiği için hayır dedi..v.s..neyse..peki dedim ne kadar kullanmam gerek dedim..en az 6 ay düzenli kullanmam gerektiğini söyledi...
her bir kutusu 1 ay gidiyormuş..ortama 6 kutu kullanmam gerekli...
kutusu 52 tl...
şimdi mesele para değil..ben bilginiz olsun diye yazıyorum..
biraz arştırdımda...birçok yerde erkeklik elden gider diyorlar..sanırım anladınız....
bazı yerlerde ise meme büyüemsi yaptığını okudum...
ama çoğunluk erkeklik olayı ile lgili...
acaba burdakilerden bu ürün hakkında bilgisi olan kişielr varmı..sonuçta bu forumda kimyacı birçok arkadaşımız var belki bilgi leri vardır...
şimdi kel kalmayalım diye erkeklikten olmayak duh