mis lor peyniri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WALK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WALK

Üye
arkadaşlar annem bana mis lor peyniri almış üstünde besin değerleri yazmıyor internete de yazdım mis lor peyniri diye mis markasında çıkmadı burda da aradım 2 kez dolaştım bu marka marka besin değerlerini yine bulamadım bilgisi olan var mı nasıldır?
%3.2 yağ oranı yazıyo bu oran 100 gr da 3.2 gr yağ mı oluyo proteini kaç bilen varsa rica etsem yazabilir mi?

elemanın biri arayıp telefonla öğrenmiş:
Google'da arattığımda bir kaç kişinin daha bu marka lor peynirinin besin öğelerini merak ettiğini ancak sonuç alamadığını gördüm, geçenler de deneme fırsatım oldu ancak besin değerlerini öğrendikten sonra ne kadar lezzetli olsa da tekrar deneyeceğimi düşünmüyorum, çünkü protein oranı kadar yağ barındırmakta. Telefonda konuştuğumda buna şaşırdım ve en az 3 kere sordum, bir yanlışlık olmasın diye, onlar da yok dediler, firmanın kendilerine ilettiği besin değerleriymiş. Sanırım daha lezzetli olsun diye bu şekilde yapıyorlar. İsteyenler yine 0212-4933200 no'lu telefondan bilgi alabilirler.

Besin ÖğeleriMiktar/100gr
Kalori202.20 Kcal
Protein14,45 gr
Yağ15,50 gr
Kalsiyum700 mg

kaynak Lor Peyniri Bilgi Bankası (Cottage, Ricotta) - Doğal Beslenme, Diyet, Supplementler - Sokakta Vücut Geliştirme

Bende bugun misin lor peynirini aldım . Cok tuzlu olmasinin yanında yag oranıda söylendigi gibi cok yüksek . Yapcak bişey yok.

Back
Yukarı