Miss Wallpapers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
forum icin yaptiklarin inkar edilemez hsd tebrik ederim seni...

gerçekten çok uğraştıcı ve kaliteli bir iş..emeğine sağlık..

kızlar iyi güzelde.sakal traşı oluyorlarmıdır ki? :evil:

kim dedi:
kızlar iyi güzelde.sakal traşı oluyorlarmıdır ki? :evil:
ben son gordugumde tülay caner oluyordu.hatta benım sakallardan daha sık diye dalga gecmıştık.

Bir iki tanesine bakarken ciddi ciddi kusacaktım. Şaka gibiler hakkaten. Yanlış anlaşılmasın hsd'nin emeğine saygı duyuyorum da, kadınlar gerçekten iğrenç. Bir iki tanesi belki eh işte ama gerisi felaket.

Yuzde doksan gayet guzel, yuzu erkeksı olmayan kadınlarda vucut ne kadar kaslı damarlı olursa olsun bana cekıcı gelıyor,
bır anlamda acız ve korunmaya cokta muhtac olmayan bır kadın ıle bırlıkte olmak ve onu genede hakımıyetım altına almak dusuncesı bıle baslı basına heyecan verıcı.

Yanı ne sevıyede olursa olsun genede kadın , bodycı bır erkekle basa tabıı kı cıkamaz.

önce

önce emeğe saygı duduyorum ekleyen arkadaşa teşekkür ediyorum ama bence bu spor erkek sporu resimlerde görünüdüğü gibi ilaç kullanımından büyük değişme olmuş iğrenç görünüyo çoğu sanki canavara dönüşmüşler yaw

bayanlar süper siz bunları beğenmediyseniz çirkin denen lere ne dersiniz acaba. (ah be amerikada bunlarala aynı salonda çalışmak vardı...)

andrena ya hasta oldum ya...cok misssss bayanlar :p :p :p

Back
Yukarı