Miss Wallpapers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öcelikle her iki arkadaşımızında emeğine sağlık, fakat 2. gruptaki birkaç bayan hariç gerçekten de baktığımda; ne kadın olan, ne de erkek olabilmeyi başarabilmiş insanın midesini kaldıran ucubeler görüyorum ben kendi adıma.

saygılar

steroid ve testesteron kadınların ssuratlarını dahi erkeksileştirmiş... estetikten yoksunlar.. hsd nin fotolarından bir ikisinde gerçekten ciddi üst göğüs yapanlar, ortasını iyi cizenler gördüm, bu açıdan bravo diyorum:))

Arkadaslar bı sıtede steroıd vs. cok ıyı bılmedıgımden arastırma yapmıstım curl ıcın vucudun kemıklerınde bıl hassa elmacık kemıgınde vs buyume oldugu solenıyodu ve bayanların resımlerıne bakınca yuzlerı bılhaylı degısık bay dan farkı yok acaba bundan kaynaklı olabılırmı? Hanı bı travestı edası yokmu sızcede arkadaslar?

arkadas emıgıne saygı. ama yanlıs anlasılmasın bsıey soracam bunar sanki dönme gıbıler hani vucuttu gectık simaları suratları sankı erkekten bozma gıbı neden böyleler anlaamadım??? cok güzel bayan sporcularda var ama bunalr sankı farklı JENNIFER MCVICAR mı neyse ona bı baksana ya adam korkuyor o kadın fılan deyıl

ilk grup direkt merter E-5 lik :D
ikinci gruptakiler züperr :)
insanoğlu doğanın kendisine bahşettiğinin dışına çıkmaya başladığı zaman yani bayanlar erkeksi sporlar yapıp erkek gibi görünmeye davranyama başladıkları,
erkekler ise bayan gibi giyinip onlar gibi görünmek konuşmak ve davranmak istediklerinde,
her iki taraf ın da estetiği bozuluyor.
Hangimiz bir travestiyi çıplakken gerçekten de çekici bulduğu söyleyebilir ki :D ...
Ama ikinci gruptakiler bana çok çekici geliyor, şimdi tekrar sayfalarda geri gidip gece gece göz banyosu yapıcam :D hehehe

Kadınlara yakışmayan bir spor zaten. Güzelliklerini mahvediyorlar. Hele o karnının etrafında damarlar çıkmış olanı görünce kusmanın eşiğine geldim :@

Kadınlıktan Çıkmış Bazıları :S

Bu kadınlar türkiyede olsa kadın diyen çıkmazdı sanırım.Cinsiyet değiştirmiş gibiler iğrenç hiç yakışmıyor.

Valla bu şekilde abartı olanları sevmiyorum ama şu hatun çok hoşuma gidiyor :D

522466_426222810732993_1676453056_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/522466_426222810732993_1676453056_n.jpg

Şampiyon olabilmek için bazılarının erkekten dönme olduklarını duymuştum herhalde bu resimdekilerin çoğu öyle resmi olarak kadın oldukları için yarışmalarda erkek vücutlu kadın olarak yarışıyorlar :D

Back
Yukarı