• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MK #7 - (Before-After ve Çeşitli Fotolar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
Herkese merhaba,

Öncelikle spora ilk başladığım zamanki halimle şimdiki halimi karşılaştırdığım birkaç foto;...

1fe1c4.jpg

ivv04w.jpg

280l0sj.jpg

Aşağıkilerdekiler ise değişik dönemlerde çekilmiş ortaya karışık fotolar;... :)

29yjn7p.jpg

15i55xz.jpg

15prcc8.jpg

30lmrcy.jpg

21buquh.jpg

Devamı Gelecek!... :)

Hocam soldaki resimler spora ilk başladığınız haliniz mi yoksa daha önce de bir spor geçmişiniz var mı? (Herhangi başka spor dallarında da olabilir)
Eğer ilk sporunuz vücut geliştirmeyse ve soldaki resimler başlangıçsa, muazzam bir genetiğiniz varmış.
Bunun haricinde mükemmel bir definisyon sizi tebrik ederim.
Bizlerle bu yolda izlediğiniz belli başlı ipuçlarını paylaşabilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum.
Yani genel olarak bilinen yargılar haricinde kendinize has bir yöntem? Beslenme düzeni? Çalışma şekliniz var mı?

before ıle after arasında nakadar sure gectı ? bıde karsılastırmalı foto kısmında yarısma boyasımı kullandınız. ama cok basarılı tebrık ederım .

Hocam soldaki resimler spora ilk başladığınız haliniz mi yoksa daha önce de bir spor geçmişiniz var mı? (Herhangi başka spor dallarında da olabilir)
Eğer ilk sporunuz vücut geliştirmeyse ve soldaki resimler başlangıçsa, muazzam bir genetiğiniz varmış.
Bunun haricinde mükemmel bir definisyon sizi tebrik ederim.
Bizlerle bu yolda izlediğiniz belli başlı ipuçlarını paylaşabilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum.
Yani genel olarak bilinen yargılar haricinde kendinize has bir yöntem? Beslenme düzeni? Çalışma şekliniz var mı?

vgden önce profesyonel basketbol oynadım ama vgye baslayana kadar arada bi süre geçti o sürede yağlandım ve before fotoları spora ilk başladığım ayın sonunda çekildi.

8 senedir ipucu olsun bilgi olsun paylaştım forumda hepsini bulabilirsin ama kendime has yöntemleri yılların deneyimi araştırması oldugu ve bu spor benim mesleğim oldugu icin malesefki paylasamam.

before ıle after arasında nakadar sure gectı ? bıde karsılastırmalı foto kısmında yarısma boyasımı kullandınız. ama cok basarılı tebrık ederım .

before after arasında 8 sene var ve ilk fotoda boya var sadece.

Forumun en iyi before afteri demek isterdim ama sadece before kısmı bile çoğumuzdan iyi durumda.

Müsabık insanlarla aynı platformda olmak sevindici.Define olmak için kaç gün önce suyu kestiniz nasıl beslendiniz bunları yazarsanız bazı arkadaşlara yardımcı olabilir.

Forumun en iyi before afteri demek isterdim ama sadece before kısmı bile çoğumuzdan iyi durumda.

Müsabık insanlarla aynı platformda olmak sevindici.Define olmak için kaç gün önce suyu kestiniz nasıl beslendiniz bunları yazarsanız bazı arkadaşlara yardımcı olabilir.

sozlerın ıcın tesekkurler pozitronn ama before kısmı burdaki çoğu kişiden iyiyse durum vahim demektir :) cuma tartı oldugu ıcın suyu persembe gece 12den sonra kesıyorsun, beslenme sekli bildiğiniz musabık sporcu diyeti (tavuk, kırmızı et, esmer pirinç, beyaz pirinç, bulgur, yulaf ezmesi ve yumurta). bu arada ilk before after fotosundaki sağdaki halim yarısmadan cıkıp 4 redbull, 1 kutu zero, 2 protein drink, 3 de protein bar yemiş halım ve bunların hepsini bi saatte tüketmiştim. :D

MK #7 basketbolcu olduğuna göre boyda oldukça uzundur muhtemelen. uzun boya rağmen bu kadar kas inşa edebilmen mükemmel bir iş. daha da gider bu vücut. omuz ve göğüsler bağımsızlığını ilan edene kadar. başarılar

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
MK #7 basketbolcu olduğuna göre boyda oldukça uzundur muhtemelen. uzun boya rağmen bu kadar kas inşa edebilmen mükemmel bir iş. daha da gider bu vücut. omuz ve göğüsler bağımsızlığını ilan edene kadar. başarılar

valla boyum cok uzun degıl, 1.82yim basketbol oynarken 1.90 olmak ısterdım en az, vgye baslayınca keske 1.75 olsaymısım diye dusunmeye basladım :)

Hocam süpermiş 1. 2. 3. sene olarak fotolar var mı ? Birde kaç yaşında başladınız spora?Saygılar

malesef oyle bı calısmam yok, vgye de 20 yasında basladım.

• Like
Reactions: Azi
hocam çok güzel vücuda sahip olmussunuz tabi yılların emeğinin karşılığı , maşallah :)

8 yıllık emek kesinlikle muazzam. Özellikle yeni başlayıp ne kadar sürer diye soran arkadaşların kesinlikle görmesi gereken fotolar

hocam bu sporda benim idollerimden birisi haline geldiniz, ilk yarışmanız olmasına rağmen podyum tecrübesizliği yüzünden hakettiğiniz başarıya ulaşamamıştınız,sizi çok daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum,sizden çok şey öğreneceğiz, iyi çalışmalar dilerim, saygılarımı sunarım...

Helal olsun valla iyice gaza geldim daha yeni bitti idman bidahami gitsem geldi yani
Hocam bise sorcam normal beslenmeniz nasil
Pro kilo x ?
Yag kilo x ?
Karb kilo x ?
Bu cinsten yazarsaniz sevinirim

Helal olsun valla iyice gaza geldim daha yeni bitti idman bidahami gitsem geldi yani
Hocam bise sorcam normal beslenmeniz nasil
Pro kilo x ?
Yag kilo x ?
Karb kilo x ?
Bu cinsten yazarsaniz sevinirim

bu sorduklarını ilk yıllarda gramı gramına hesaplardım artık hesaplamıyorum diyet donemlerı sabahları bıle tavuk - bulgur+beyaz pirinç yerim. bu da günde toplam ortalama 1000 gr tavuk + 500 gr bulgur+beyaz pirinç eder, formuma göre karbonhidrat miktarıyla oynarım. yağı badem - fındık ve tuzsuz yer fıstığından alırım. diyette değilsem ise yemeyi sevdiğimden ve diğer yiyeceklere de yer vermek istediğimden tavuğu 700 gr civarına bulgur+pirinci 400 grama çekerim, sabahları 7-8 yumurta (5i tam, sarıdan hıç çekınmedım zararını da gormedım), 150-200 gram yulaf ezmesi, lor ve kuruyemiş (yukarıda saydıklarım) yerim. bunlar dışında da değişken olarak gün içinde ya meyve ya yine kuruyemiş ya da hamburger - pizza gibi canımın istediklerini tüketirim. basit karbonhidrat da şeker ama direk olarak şeker tüketmemeye özen gösteririm ama bu aralar şekerden uzak duramıyorum :)

Back
Yukarı