Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hocam soldaki resimler spora ilk başladığınız haliniz mi yoksa daha önce de bir spor geçmişiniz var mı? (Herhangi başka spor dallarında da olabilir)
Eğer ilk sporunuz vücut geliştirmeyse ve soldaki resimler başlangıçsa, muazzam bir genetiğiniz varmış.
Bunun haricinde mükemmel bir definisyon sizi tebrik ederim.
Bizlerle bu yolda izlediğiniz belli başlı ipuçlarını paylaşabilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum.
Yani genel olarak bilinen yargılar haricinde kendinize has bir yöntem? Beslenme düzeni? Çalışma şekliniz var mı?
before ıle after arasında nakadar sure gectı ? bıde karsılastırmalı foto kısmında yarısma boyasımı kullandınız. ama cok basarılı tebrık ederım .
Forumun en iyi before afteri demek isterdim ama sadece before kısmı bile çoğumuzdan iyi durumda.
Müsabık insanlarla aynı platformda olmak sevindici.Define olmak için kaç gün önce suyu kestiniz nasıl beslendiniz bunları yazarsanız bazı arkadaşlara yardımcı olabilir.
MK #7 basketbolcu olduğuna göre boyda oldukça uzundur muhtemelen. uzun boya rağmen bu kadar kas inşa edebilmen mükemmel bir iş. daha da gider bu vücut. omuz ve göğüsler bağımsızlığını ilan edene kadar. başarılar
Hocam süpermiş 1. 2. 3. sene olarak fotolar var mı ? Birde kaç yaşında başladınız spora?Saygılar
Helal olsun valla iyice gaza geldim daha yeni bitti idman bidahami gitsem geldi yani
Hocam bise sorcam normal beslenmeniz nasil
Pro kilo x ?
Yag kilo x ?
Karb kilo x ?
Bu cinsten yazarsaniz sevinirim