Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
boyun kaç abi
hocam sizin facebook adresinizdeki fotolarınıza da bakmıştım bulk haldeyken bir sırt pozu vardı o an düşünmüştüm benden 3 taneyi yan yana koysak o sırt etmez heralde![]()
Son fotodaki kol olcunuz kac cm acaba ?.Tesekkur Butonuna basmistim ama, masallah nazar degmesin hocam![]()
hocam tekrar meraba fotolari gordukce soru sorasim geliyo arkadas .d
Bende bu sporu profosyonel olarak ekonomik bi özgürlüge kavuşunca yapmayi dusunuyorum sosyal hayatta ne gibi getirisi goturusu oluyor merak ediyorum 100 105 kilo benim icin ucuk rakamlar hep define gezmek istemisimdir bu iş bulksuz olmaz mi ?
Bacaklar kaç cm sanki üst vücuda göre biraz zayıf gibi geldi.
Hocam gerçekten çok iyisin.. Heleki Türkiye şartlarına göre değerlendirirsek mükemmelsin...
Size yorum yapmak bana düşmez ama harika bir vücut inşa etmişsiniz, tebrikler. Yarışmalarda da başarılar.
Affınıza sığınarak soruyorum ama steroid kullandınız mı hiç?!
Tebrikler guzel calisma yazildimi bilmiyorum ama birde kullandiginiz ilaclardan bahsederseniz yardimci olabilir.
Spora başlarkenki hedefiniz neydi peki?
MK #7, bel muazzam incelmiş. Bacakları soracaktım ama açıklamışsın. Quad'ları da büyütürsen, seni kimse tutamaz.
Squat'a başladıysan bence sorun kalmayacak zaten
Bir de ben eskiden pek yapmazdım, Front Squat'a yeni yeni başladım, çok da sevdim.
Hazır arka bacaklar da sağlammış senin. Öne odaklanmış olursun.